N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Nov 2010

Ngatuk Weeeeiii..!!!!

Salam Semua..

Ptg2 ni... keja dah setel.. so mata agak ngantuk la kan
tadi lunch mkn nasi beriyani ayam plak tu.. tu yg layu je mata
pas dah mkn sempat lagi g bank ambik roadtax keta plak..
esok roadtax keta aku dah tamat tempohnya..
kejap je dah setahun dah..
rasa aku pernah buat n3 pasal roadtax keta thn lepas..
dan keta tu pun aku dah guna pakai selama 5 thn dah..
kejap je rasanya.. rasa cam baru je beli... ahhhaakkss..
alhamdulilah selama 5 thn aku pakai...
keta tu tak byk menimbulkan masalah..
dan aku harap tak akan ada masalah selepas ini.. insyallah
oohhh melalut smpi ke keta la plak..

Hari ni plak.. mak aku offer nak ambik Mirul blk keja nanti..
aahhaakkss.. semalam pun dia ambik Mirul..
tu di sebabkan tak puas main ngan cucu la tu..
so semalam aku dah decide ngan my cik abg..
aku blk BP minggu ni hari Sabtu pagi je la.. (esok pagi)
memandangkan hari Senin Johor public holiday
bersempena b'day Sultan Johor.
dan juga semalam aku kan baru blk dari BP..
so my cik abg faham.. tentunya penat tak hilang lagi kan..
thanks sayang.. sebab memahami.. :D
tu yg kesukaan opah Mirul dpt main2 ngan dia lagi..
maklum la.. klu waktu keja.. klu aku yg ambik..
memang tak dan la dak Mirul nak main2..
memandangkan smpi umah pun dah nak maghrib kan..
klu mak aku yg ambik dia.. sempat la dia nak main2...
apapun.. esok tetap nak blk BP gak.. :D

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU
&
SELAMAT BERCUTI TUK WARGA JOHOR



Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

isnin ni cuti ke..tak tahu pun..hikss..

selamat jalan ye..hati2..

Yan berkata...

kak.... skang ni akak jekla balik BP eh.. cik abg tak dtg jb?

Mak Su berkata...

cuti ler harini?

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
ya cuti dik.. sempena b'day sultan johor. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm tu la... akak la berkorban blk bp ajork..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
coti2..