N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2010

Contest :LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010

Salam Semua..

Ahhhhhaaaa.... kali ni berminat nak menjoin contest plak...
semalam duk la jenjalan kat blog kengkawan..
pastu terbaca la pasal n3 ni kat blog yan...
terus rasa cam tertarik dan menarik tuk di join...


LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010 ::

hah... contest dari little finger
meh kita tgk syarat2 nak join....yg aku copy n paste
kena la jadik follower ke2-2 blog eB... ngeh3... @
ten little fingers "N" little fingers in action yer... sajer jerk nk tmbh kwn... kalo x nk ltk dlm bloglist xper... eB x kesah... tapi rajin2la singgah yer... utk tgk update peserta terkini... ;p
letakkan banner yg kat atas tuh kat dlm n3 & sidebar anda & link back 2 this n3... (no link back will b disqualified)
uploadkan 2 keping gambor yg anda rasa best nk letak dlm personal calendar anda tuh... kalo nk letak lebey pn x per... nanti eb pilihkan... plus date2 yg istimewa... namapn personal calendar kan?... xkn nk letak date2 yg unnecessary tuh laks...
kalo sudi TAG la rakan2 anda utk join giveaway yg x seberapa ini... tapi x wajib yer... tenkiu in advance... ;p

hadiahnyer?
simple personal calendar dgn photo sendiri yg best plus birthdate yg tersayang & anniversary 4 10... utk taun 2011 yer
...10 org tuh akan dapat... best x?
...designnyer camana, adalah misteri yer... sbb eB pn dialam misteri... ahaks... blom design lagi sbenornyer... ader ms lagi kan nk design sbb datelinenyer... jeng3... on my anniversary...
yes on 23th December 2010... utk yg ke-4 taun... ;p
so ader sbulan tuh... nk amik ms utk letak gambor winners & printing purposes yer sblom msk taun baru...

eemm... amacam best tak hadiahnya.. senang je kan nak join...
so tuk contest ni diperlukan letak gambo kan..
gambo kami sekeluarga 3 beranak..
tak berapa byk kat lappy ni..
so aku publish mana yg aku rasa terbaik..
walaupun pihak penganjur minta 2 keping je...
tapi aku bagi lebih.. takpe kan pihak penganjur..

1st gambo aku ngan dak Mirul..
aku rasa ni la gambo terbaik pose aku ngan Mirul..


2nd gambo Mirul ngan ayah dia..
n aku rasa yg ni pun pose terbaik dari dua beranak ni..

3rd gambo aku laki bini..
aahhaakkkss.... pun nak interframe gak.. tu...


2 keping gambo kami tiga beranak...
eemmmm pihak penganjur akan choose kan mana yg terbaik kan...

okies ni date istimewa yg aku nak abadikan dlm personal kalendar tu..
if terpilih la kan..aku nak letak 4 tarikh istimewa ni

7 JULY - My Anniversary
29 OCTOBER - B'day My Hubby (Mr. Rizal )
27 AUGUST - Me B'day (Mrs. Rina)
22 APRIL - B'day My lovely son (Amirul Hisham)

rasanya dah cukup semua syarat...harap pihak penganjur berpuas hati
so harap2 terpilih top ten... insyallah..
doakan kejayaan kami... :D


p/s: lama tak menjoin contest... n lama tak menang apa2 contest





Kerja dari Rumah klik sini

/

6 ulasan:

Yan berkata...

beshkan kak ade kalendar gambar sendiri...

ermm yan igt klu kalahpun xpe.. yan nak order jek ngan eb tu.. hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm tul tu yan.. satu kenangan kan...
akak pun tak kisah klu kalah.. tapi teringin gak nak personal kalendar ni..
ada terperasan kat Giant Plentong ada buat gak.. tapi tak pasti reganya

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

ahaks... baca komen2 sini rasa klakar la plk.... eb x wat business... tapi kalo nak leh jerk... kena join GA yg sama akhir taun 2011 nanti... :P... designnyer of coz laen... atopn GA2 yg dlm taun 2011 gaks... ngeeeee

ok balik pada GA
gambo ngan rimau tuh... i lioke... ;p

doa2 aed geget no bertuah u yer...so tq 4 joining... gd luck... :)

ct rahani berkata...

gud luck kak.. sy pun dh lama x join contest..

CuTeMiUt78 berkata...

~eb~
oh ya ke... aahhaakksss.... thanks la ya sudi menyinggah.. eemmm harap2 gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
eemmm akak ni pun dh lama tak join..