N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Nov 2010

Apa Citer Jumaat..

Salam Semua...
Selamat pagi Jumaat..
yeeeeaaaa.... Jumaat dtg lagi..
lalalalalalalalalala...
aahhaakksss... sonang hati yo..
mau tak gumbira... hari ni nk blk BP uuuuu..
sebab tu amat la soka... aahhaakkss...
Emmm hari ni cam biasa smpi ofc kira masih dlm kategori awal la..
ari ni kan Jumaat.. so kenderaan kurang la skit pagi ni.. :D
pastu smpi ofc dan la nak check email bagai..
pastu kan korang aku dpt la satu email ni..
sebelum aku tunjukan gambonya..
aku nak tanya apa perasaan korang especially yg bertudung cam aku..
klu korang tgk gambo ni...
*
*
*
*
*
*
*

gambo yg aku copy n paste dari email yg aku dpt..

cuba korang tgk apa kekurangan pompuan tu..
ni pendapat aku la kan...
klu nak berpakaian camtu...
tak yah la ko bertudung okey..
mencemarkan imej org yg bertudung...
aku akui tak semua org yg bertudung tu baik..
tapi di sebabkan org cam ni la yg mencalar imej org yg bertudung..
dan membuatkan org lain pandang serong pada org yg bertudung..
tu pendapat aku la.. bukan aku kata nak menyebelahi org2 yg bertudung..
tapi setahu aku yg jahil ni..
org yg bertudung tu.. perlu la menutup aurat..
tak guna klu sekadar tutup kepala tapi terdedah ditmpt lain plak..
kan sama je mendatangkan dosa gak...
klu nak gak berpakaian cenggitu... baik takyah pakai tudung kan..
tak pun klu nak gak pakai camtu..
pakai la inner dlm ke... so tak la nampak cam pelik sgt..
ni org pandang.. for sure dah dpt dosa..sebab org mesti duk kata
yelah org mesti confirm pandang lain punya..
eh.. pe ke hal pompuan ni.. betul ke tak..
bertudung... tapi.. lengan terdedah...
aku tak tau la.. camne perasaan si somi tu.. tgk isteri dia cenggitu..
dah sah2 dosa di bahu dia kan...
aku kata diaorg ni somi isteri..ni berdasarkan dia bawa stroller baby tu..
so aku rasa diaorg ni laki bini la kot..
ni klu my cik abg tgk aku berpakaian camtu.. for sure dia kata aku tak betul..
tak kena gaya nak berpesen cenggitu...
eemm n3 meluahkan perasaan pagi Jumaat..
klu ada yg terasa hati.. aku minta maaf byk2..
pandangan korang plak camne.. meh share kat sini..

Kerja dari Rumah klik sini




18 ulasan:

imz berkata...

salam kenal...aduhhh..ada jgk prg leh buat cm ni...apala...

iManAzRaf berkata...

adey... mcm2 hal... ssh btul org cegini... mntk dijauhkan.. huhu..
dl de gk kite nmpk org kai tdg, tp bju sngkt. bile ddk, or tunduk, phm2 je la.. hehe

POSH76 berkata...

tak pernah jumpa seteruk ni...tp mungkin dia takde rambut kot sebab tu kene tutup kepala hehe

nza berkata...

hairan b ajaib kn skrg...apa la motif org2 camni pakai tudung...fesyen je kot......

atty's berkata...

tudung hanya dijadikan fesyen semata2 je nie .

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hehh!! masuk ni dah kali ke-3 aku nmpk dari hasil BW aku kat dunia blog nih

malas nak komen dah!
ntahape hape pesen!

eRiNsZ berkata...

adey adey adeyyyyyyy...
sayer pon bkan warok ngat tp emmmmm mg x kena kan.. heheheh

mungkinkah dier botak?
mulalala

Mama AA's berkata...

mak ai....
cik sya pun slalu nampak bende2 pelik gini... huhuhu
terbalikla laki die tutup abih lengan.

IdaShah berkata...

mmg pelik sgt..ntah apa pemahaman dia tentang bertudung

CuTeMiUt78 berkata...

~imz~
emm tu la...salam kenal

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
eemmm tu la psal kan.. mcm2 peel je kn..

CuTeMiUt78 berkata...

~posh76~
emmm klu tak de rambut... tkkan la smpi berpesen cenggitu.. at least kn blh cover ngan topi ke.

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
a'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
eemmm agak gitu la kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmmm betul tu ja..

CuTeMiUt78 berkata...

~erinz~
eemmmm botak kot... tapi agak2 la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aa~
hik..hik..hik..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
a'ahkan.. apa la pemahaman dia kn