N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2010

Mug Upin & Ipin

Salam Semua...

Klu n3 semalam... korang ada perasan tak pasal selipar upin & ipin Mirul..
la ni aku nak story mory pasal Mug Upin & Ipin ni plak..
si Mirul sgt teruja tau.. ngan barangan Upin& Ipin ni..
cuma aku je malas nak layan...
aahhaaakksss...
Klu bab2 CD upin & ipin tu...melambak2 dah..

Actually mug Upin& Ipin ni kira free gift gak la..
free gift dari Colgate..

sesapa yg beli satu set kotak colgate dimana dlmnya
mempunyai 2 tiub ubat gigi colgate ni..
akan mendapat satu mug upin & ipin ni..

buat masa ni aku dah dpt dua dah... mug ni..
dua2 Mirul kata dia punya.. aaaahhhaaakksss... ikut skee dia je kan..


ni la 2 koleksi mug upin & ipin yg aku dpt..
muka dpn dan belakang...

Actuallykan Mug Upin & Ipin ni ada 4 koleksi tau..


iaitu..
*
*
*
*
koleksi DETEKTIF UPIN & IPIN

koleksi Si Comel Upin & Ipin


Koleksi SI BIJAK UPIN & IPIN


koleksi PENDEKAR UPIN & IPIN

hah tu dia 4 koleksi..
klu blh dak Mirul nak keempat2 mug tu..
tapi setakat ni aku berjaya kumpul 2 je..
lagi pun satu set kotak tu kan ada 2 tiub ubat gigi tu..
so klu nak dpt kan ke empat2 skali gus..
alamat... blh buat stock la ubat gigi tu utk beberapa bulan...
jimat tak yah nak beli2 lagi kan... blh gitu... :D
ada sesapa yg dah ada keempat2 mug ni ke... ??





Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

atty's berkata...

cute mug tu .gambar upin ipin..lak tuh

mummy_ayu berkata...

Ian pun dapat satu..tu pun minta kat Tok Abah dia..but Tok Abah memang nak kasi dia pun..

Yan berkata...

qis pun ade satu jek..
ade lg eh.. igtkan dah abis dah mug ni... pasal dulu kata limited..
tunggu ler colgate tu abes dulu baru beli lg.. klu adeler.. hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
a'ah.. memang cute gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
eemmm budak2 memang skeee..kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eeemmm tu la.. akak pun ingat takde lagi.. skali g tgk... ada lagi.. tu yg g beli tu..