N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2010

Mirul Merempit..?????

Salam Semua...
Hah... ni salah satu n3 yg sempat di uploadkan gambo2 k..
aahhaakkss.. cam la banyak bebenor gambo n story morynya tu..
eemmm kejadian gambo ni adalah minggu lepas..
walaupun kejadian gambo2 ni dah basi..
tapi ada aku kisah...
yg penting.. ada story mory bergambo kan..
(eemmmm kan story mory tanpa gambo.. cam hilang seri bercerita kan.. )
okies.. berbalik pada cerita bergambo ni..
masa ni.. kami menghadiri kenduri arwah pakcik yg baru meninggal tu..
kira ni majlis kenduri tujuh hari la.. pemergian arwah..
kejap je... kan...
masa ni time kami tgh duk tunggu tetamu makan...
al maklum la.. rumah taman kan..
so kena la separuh2 duk dlm.. separuh lagi duk luar..
kami ni kira ahli keluarga kan..
so duk la luar sementara tetamu duk makn..
nak msuk semua.. alamat sempit wwwooooo...
mau tak bergerak2 :D
umah makcik aku ni dkt sgt ngan jalan besar..
so amat la bahaya tuk kanak2 ribena cam Mirul
dan sepupu2 dia..
jd tuk ngelakan diaorg bermain di tepi jalan..
makanya.. aku duduk kan diaorg kat moto ni..

hah... see.. Mirul ketua..yg dua lagi tu.. sepupu Mirul gak.. moto ni kira beso la gak.. siap ada seat tgh tu hah... kemain kesukaan la bebebudak ni..naik moto ni.. walaupun tak bergerak kan.. lantak ko la nak.. janji korang diam main. Eemmm mata Mirul ala2 cam mata hantu la plak.. bersinar2 gitu.. :D

wennggg....weeennngg.... vvrrroommm....vvrrrroommmm... aahhaakksss.. Mirul merempit siap bawa minah ngan mamat rempit... eemm see kesibukan jalan raya dpn umah makcik aku ni.. klu tak di pantau budak2 ni.. ada gak berlaku kemalangan.. issshhhh minta di jauhkan la...dah jalannya menurun bukit gitu... so laju je la keta2 yg lalu lalang kat sini..



hah.. ni aksi2 si Mirul masa duk kat atas Moto tu... masa ni sepupu2 dia g kat mak pak masing2.. sebab dah kebulur nak makan... :D. Dak Mirul di ajak makan.. tak mo.. asyik la nak tunggu situ.. mkn kat situ.. sudahnya.. adik aku dukung dia.. ajak g makan.. masa ni.. tetamu2 dah blk dah.. makanya tinggal kami2 je la... tu yg serbu makan plak.. :D.

Emmmm tu story mory minggu lepas... ada lagi tau..tunnggguuu je la.. :)











Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

poker strategy berkata...

tade la , tade la b z mane pon , just disebabkan assigtment n tugasan yg pelbagai harus diesiap kan tu yg terkontang kanteng tue , ahhaha . can u imaging kelas dari kol 8.00 pagi until 5.00 non stop la sygg ,

best gift ever berkata...

i read what people responded to me and i want to comment on it..is it possible

Nida berkata...

mak uih... ganasnya aksi si Mirul..hehe

poster printing berkata...

Just disebabkan assigtment n tugasan yg pelbagai harus diesiap kan tu yg terkontang kanteng tue , ahhaha .