N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Nov 2010

Tau Ni Apa ???

Salam Semua...

Dah lunch ke korang..??
aku makan nasi goreng pagi tadi...
masih kenyang lagi...
belum rasa nak makan tghari...
tapi mata ngantuk gak ni...
tadi kawan aku hulur la ni..
*
*
*
*
*

buat hilang ngantuk katanya..
aku cam blur2 tgk kotak ni..
eh apa ni...
cantik tomey je..
ala2 cam kotak rokok..
aahhhaakkss.. aku siap ckp kat member tu..
ko giler ke... nak suruh aku rokok..
member siap gelak kaw2 kat aku...
dia buka la.. pastu suruh aku ambik satu..


aku yg ala2 blur2 ni ambik la kan...
rupanya chewing gum..
aku bantai gelak sama ngan member aku...
al maklum la.. aku jarang tgk chewing gum camtu..
tu yg ala2 jakun tu...
sapa yg pernah makan...??
aku ni la 1st time makan chewing gum cobalt 5 ni...
dah la sejuk.. makan chewing gum ni bertambah sejuk jadinya... :D







Kerja dari Rumah klik sini

14 ulasan:

zura@iwan berkata...

aahh ni chew gum baru ...tapi mahei kan..hehe..

mummy_ayu berkata...

pernah jumpa pun lagi chewing brand nie...

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
a'ah la... mahai kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
pernah jumpa ke.. tak pernah jumpa

atty's berkata...

owh chewing gum rupanya ..lama lah pulak tak makan chewing gum

Nurhayati berkata...

design kat kotak dia tak macam rupa chewing gum.. first time dulu i tgk ingatkan kotak kondom hahaha

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

chewing gum ape tu? tak pernah tgk pon!!!

Mak Su berkata...

errr...
errr...

tadi ingatkan kon_om... hi hi hi

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
tu la..chewing gum... kita pun ingat apa la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
a'ah tu la pasal... kita pun mula2 ingat camtu gak

CuTeMiUt78 berkata...

~ct bum bum~
eemmmm akak pun baru ni tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahhhakkkss... sama la kita

poster printing berkata...

Design kat kotak dia tak macam rupa chewing gum. first time dulu i tgk ingatkan kotak kondom hahaha..

ct rahani berkata...

sy pun festime tgk chewing gum nih.. kira jakun gak la kan.. hiks..