N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2010

Good Monday Morning.. !!

Salam Semua...

Selamat pagi Senin...
aaiiiyyaaaarrkkk.... senin.... oooohhh...
blues Monday tak hari ni...
eemmmm ada gak rasa skit2 kot...
tapi kena tukar minda tu kan..
tak blh malas2 erk... keja banyak woooooo...
jgn nak mengada2 kena virus 'M'
pagi2 senin ni.... :D

Emmmm warm up pagi2 ni...
apa citer erk... aktiviti hari minggu..
biasa2 je...
blk BP.. harus la menjalankan aktiviti yg biasa2 gitu kan..
mengemas2 umah.. memasak2...membasuh2....
pastu santai2 ngan dak Mirul..
cam biasa je la kan...
takde la apa2 aktiviti yg menarik sgt...
tapi ok la... berehat2 ngan family... :D
eemmm pagi ni just nak wish ngan korang..












so cute n nice kan...
selamat bertugas tuk korang semua... :D



Kerja dari Rumah klik sini

9 ulasan:

zura@iwan berkata...

gud morning kak....

so cute bb2 tu...

Mak Su berkata...

gud monday morning, elok gaks ada quotes yang cenggini :)

mummy_ayu berkata...

good monday morning gak to u..
comel2 pic girl2 tu..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

comei budak2 dalam gambaq ni... anyway dah nak tengahari dah saya datang melawt

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
morning.. eemmm cute kan

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
eemmm cantik n cute je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
:D

poster printing berkata...

Wow! really Cute Baby! and nice Comments..