N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2010

Contest : 1st Lucky Draw By Heze Suze

Salam Semua...

Kali ni kan... rasa cam nak buat n3 tuk contest plak...
bila buka blog tadi.. tgk la kat shout box yg kat tepi tu..
sekali nampak la satu invited tuk join contest berupa GIVE AWAY
give away ni adalah yg pertama kali anjuran cik puan heze suze ni..
n ni aku pun rasanya baru ni la menfollow blog dia..


ok ni banner tuk GA ni..

syarat2 tuk join GA ni..

  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up. - ok dah menfollow ya puan heze suze.. id sy adalah cutemiut78
  2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...- ok ni kira n3 tuk GA ni
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye. - ok dah letakkan kat side bar
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.- senarai rakan yg bakal di tag kat bawah
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.- done..

hah tu dia segala syarat2 yg aku copy n paste kan dari blog tuan umah..
harap tuan umah berpuas hati..
senang je kan nak join..
GA ni akan berakhir pada 30 Nov 2010
Hadiah yg ditawarkan adalah..

RM 50

ok demi tuk memenuhi syarat GA kali ni..
dipersilakan nama2 di bawah ni...
memanjangkan lagi GA ni...

maaf ya puan penganjur..
terlebih dari 3 yg di tag takpe kan.. :D
semoga ada la rezeki tuk aku kali ni..
insyallah..





Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

Hezesuze berkata...

wow! sekali 8 daaa uols tag...bagus2....

orait penyertaan uols lulus...hehe salam perkenalan dari weols n gud luck!!

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ok!

CuTeMiUt78 berkata...

~hezesuze~
thnks ya.. kot la ada rezeki kita kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
;D