N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Nov 2010

Hari ni Bermulanya SPM

Salam Semua..

Selamat pagi Selasa...
heh..heh..heh.. Selasa erk...
al maklum la semalam kan Johor coti2..
so ari ni la baru naik keja...
semangat keja.... aahhhaakksss..

Okies hari ni 23 hb bermula la SPM
eemmm aku plak yg berdebar2
sebabnya adik aku yg bongsu ambik SPM gak..
hari ni mak aku siap coti lagi...
bagi semangat kat adik aku tu...
so hari ni dak Mirul duk umah je la..
tak g umah pengasuh dia..
ate opah ada kan..
sukaa la opah dia... :D

Emmm kepada bakal2 yg nak periksa SPM
GOOD LUCK aku ucapkan..
especially buat adik aku..
MOHAMAD KHAWARIZMI..
do the best tau...tenangkan hati..
jawab soklan elok2..
hari ni subject BM 1 & 2..
juga kepada anak sedara my cik abg..
NURUL & AKIRAH... buat yg terbaik ok...
kami sentiasa mendoakan kejayaan korang..

Teringat dulu masa aku ambik SPM..
pergghhh norveus gak la...
pagi tadi masa aku dlm perjalanan ke ofc..
mak aku call... dia cakap adik aku nangis sepanjang jalan nak g sekolah..
addddoooiii la.. dik, ko kan lelaki...
be strong okey... jgn gementar...
aku dah gelak je ngan mak aku..
eemmm biasa la kan anak bongsu... ala2 manja skit... :D
tak pe.. janji blh hadapi exam ok...

So to all pelajar yg menduduki SPM ; SPMV or yg berkaitan ngan nya..
GOOD LUCK TO ALL..
SEMOGA DPT MENJAWAP SOKLAN NGAN TENANG.. :D






Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

yantz-yeem berkata...

ye lah spm hari ni....gud luck le pada adik2 yg tgh bertarung tu...wah dh lama x jenguk blog nie...mirul pon dah nmpk big boy dah..semnagt toi budak nih..:)

mummy_ayu berkata...

good luck for ur sis...and good luck to semua...

IdaShah berkata...

buat yg terbaik...insyallah