N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2010

Rabu.. JB Mendung..

Salam Semua...

Selamat pagi Rabu..
eemm hari ni kat JB mendung la...
sejuk je cocer pagi2 ni..
cam malas plak nak bgn...
aahhaakksss... dah mula la penyakit "M" tu datang bertandang.. :D
haaaaiippppp... tak blh ikut kan sgt..
karang satu apa tak jadi... :D

Emmm seronoknya hari ni..
sebabnya blk keja nanti nak blk BP..
aahhaakkss.... terus jadi semangat... :D
di sebabkan nak bercuti kan..
aku dah standby auto publish
tuk n3 akan datang..
masa aku bercuti ni nanti..
kiranya walaupun tuan umah bercuti..
blog cutemiut ni masih lagi berhapdet gitu..
ate nak jd blogger tegar... ceeewaaahhh.. tegar la sgt.. :D
eemm ok la korang.. nak buat keja dulu.. daaaaaa

p/s: lagi beberapa hari je.. ada hari istimewa... hari apa?? nantikan n3 akan dtg.. :D






Kerja dari Rumah klik sini

1 ulasan:

zura@iwan berkata...

penang pagi td ujan....now dh cerahhh...