N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Okt 2010

HOT FM MINI JAM at BP !!!!

Salam Semua..

Selamat hari Selasa... :D
hik..hik..hik.. hari yg penuh semangat gitu kan..
eemmm memang la semangat.. sebab keja dah settle
dan dah jumpa my cik abg kan...
so memang la seronok je... tapi ni nak kena gak tempuh seminggu lagi..
baru blh jumpa kan... aahhaakkss...

okies takmo citer pasal tu.. kali ni nak story mory pasal yg very the HOT..
eemmm macam HOT FM MINI JAM tu ha...
yg bertarikh pada 9 Okt 2010..
bertempat di DATARAN PENGGARAM BATU PAHAT
waktu... 9 pagi hingga 6 petang...
memang HOT gitu..aahhhaakksss..
aku kena bertugas pada ketika tu...
memang HOT yg teramat... rasa cam nak terbakar kulit tau..
duk berdiri panas.. ngan org yg ramai.. :D

Aku mulakan dari booth yg ada kat dataran BP tu..
eemmm semua nya berkaitan ngan TM..
ada booth blue hippo yg menjalankan aktiviti mewarna utk kanak2.. pada pagi tu..
pastu ada booth TM Point... khas tuk pelanggan yg ingin mengetahui produk2 TM ataupun bertanyakan hal2 yg berkaitan ngan TM
ada gak booth TM consultant Bisnes sales atau lebih dikenali ngan TM SME Bisnez..
eemmm booth ni khas tuk org2 yg busines loorr... yg nak tau.. apa produk2 khas tuk bisnes..
dan juga.. ada booth BLOCK BUSTER atas kendalian bahagian TM Consumer Sales..
dimana booth ni menyediakan perkhidmatan Streamyx..
dan aku bernaung di bawah bahagian CONSUMER SALES..
mempromosikan produk2 yg berkaitan ngan STREAMYX.. :D
(cewah.. cam bangga gitu kan... :D)

hah ni la booth kami...
eemmm citer pasal produk kami..
masa Hot FM mini jam tu..
sesapa yg daftar new streamyx 1 mbps
dapat gift T-shirt BlockBuster, kupon VIP tuk konsert dan VIP waist band
kupon VIP ni blh tgk konsert dekat ngan pentas...
kira blh nampak clear la muka2 artis2 yg buat persembahan tu..
makanya ramai la org yg berpusu2 kat booth kami
mendaftar Streamyx semata2 nak kan kupon VIP tu..
aahhhaakksss... tak semua org yg datang daftar tu
approve ya.. harap maklum...
sebab tak semua tmpt blh buat connection 1 mbps ni..
tgk gak la tmpt2nya...

hah ni pemandangan dari tepi booth kami..
ada plak org jual belon yg reganya RM 5 = satu belon tu ha..
ni klu ada dak Mirul.. mau dia dera aku suruh beli..
sib baik dia tinggal ngan ayah dia..

pastu.. saja la snap gambo keta HOT FM ni..
aahhaakkss... tak pasal2 glamer adik tu masuk blog aku..


Hot FM mini jam ni hanya berlangsung sehari je...
walaupun cam tu.. org tetap ramai...
lebih2 lagi booth kami..
al maklum la.. booth kami la tmptnya artis2 ni bertandang..
dari DJ2 HOT FM smpi la ke artis2 ni ha..
ada SOFAZ, NABIL, ALYA, JINBARA, BLACK
eemmm ada la lagi beberapa artis.. yg aku tak ingat dah.. :D
hah masa ni si Kiran ngan eemmm sapa tu.. ala lupa plak nama dia..
DJ yg selalu sama2 ngan Kiran tu hah..
yg aku duk bulat kan merah tu..
lupa plak nama dia..
masa ni.. diaorg tgh adakan game kat booth kami..
meriah aaarr... semua org berpusu2 nak join game tu..
aku hanya sempat snap dari belakang je..
tak blh nak snap depan2.. tgh keja kan..
karang klu bos nampak.. tak pasal2.. kena bambu.. :D

Masa artis2 dtg kat booth kami..langsung aku tak sempat nak snap gambo..
rasa cam nyesal gak la...
bila tgk Alya datang... perrghhhh...
kasut tumit dia.. maaakkk aaiiihhh... mau dkt 4 inci gak la..
klu aku mau tergolek dah..
pastu tgk kump. Jinbara ngan rambut mengerbang2 gitu..
rock beb..aahhhaakkkss...
pastu sempat gak la bersalam ngan Nabil penyanyi tu..
makkk aaiiihhh kulit tangan dia.. lembut giler..
kalah perempuan...putih melepak plak tu..
yg power.. Black.. peerrggghh.. sore dia..
naik bula roma aku tau... bila dia nyanyi kat booth kami tu..

Pastu dlm kul 3 ptg.. semua pelanggan yg dah dapat kupon VIP
kena berkumpul dan dibenarkan berjumpa artis2 ni..
di belakang pentas...
pastu kena la duk kat seat vip yg berada depan pentas tu ha..
sebabnya consert bermula dari jam 4 ptg smpi la 6 ptg je...

emmmm aku sempat la snap si FAFAU ni ngan Kiran..

hah.. close up skit..
aahhhaakkss.. ni pun aku panjat tebing batu kat tepi pentas tu ha..
baru la dpt snap.. :D
eemmm jadi la kan gambo jauh je..
kira ada la gak bukti gambo artis kat sini.. :D
dlm kul 5 lebih aku dah blk..
penat weeeiiii... seharian kat tgh panas..
walaupun aku duk kat dlm booth..
dah nama pun HOT FM mini jam kan..
so HOT la... :D
kali ni aku tak drive sendiri.. aku minta my cik abg yg hantar dan ambik aku..
sekali2 blk nak manja2 ngan somi kan.. aahhhaakksss...
apapun.. memang enjoy la..

eemmm ni kira tag utk staff TM yg
hanya yg buat sale je dpt tag cenggini..
klu yg staf biasa2 tu.. lain plak tag nya..

dan ni plak.. tangan oren beso..
ala2 buat kipas... kata HOT kan..
so mesti la nak ada kipas..
semua pengunjung yg datang.. memang dapat la tangan beso ni.. :D
aku ada gak bawa blk, sekali tertinggal kat meja booth..
so satu je la yg selamat smpi kerumah..

Emmmm tu la dia.. story mory pasal HOT FM mini jam tu..
penat2 pun berbaloi2 gak..
sebab byk customer aku yg apply streamyx.. dah approve..
seekkkkeeee.... duit tu wwwoooo... aahhaakksss..

p/s: jaja... aku tunggu gak ko.. tak nampak batang idung pun... :D





Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

zura@iwan berkata...

terjah gk HOT FM Mini Jam ni kan...sure jammed ngan ramai org kan...hehe

Dee berkata...

AG ke tu rina? Mmg best..tp xleh bwk anak wo..penat nanti n takut xleh kawal dorang..huhuhu..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

'AG' le tu klu dah ko kata sama ngan Kiran..tp skrg dah tak sama dah dia...dah ngan Fafau n Faizal lak pepagi..

ehh..FBI mana??..ko tak amek gambo dia ke?

beb,
aku dgr kat radio je wokk! jeles betol!! rasa mcm nak terbang time tu jgk. Aku dah janji baekkk pye dgn sepupu nk g ptg tu..TR tetiba ajak pg malam...
setau aku mlm mmg takdo!! sengaja le tu dia tak kasi aku pegi..chesssss!!!!!!!!

ggggrrrrrr!! tunggu lg 2 taun lagi le kot nak jumpa FBI n Fafau tu.

mummy_ayu berkata...

ah ah... ada dgr dlm radio ari tu..diaorang gi johor..gie ye..best...

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
eemm memang jammed ngan org..
dah kena tugas kan.. kena gak la terjah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
a'ah.. ya betul.. AG.. eemmmm memang betul pun dee... sib baik la kerana tugas kan.. klu tak.. tak kose nak g tau.. mirul pun sib baik ayah dia yg jaga..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
oh ya ke.. aku pagi2 tak dgr hot fm.. emmmm tu la... aku tunggu gak ko.. memang konsert tu siang je... mlm nan ado... sian ko erk..
aku ada gak berselisih bahu ngan senyum ala2 kambing kat FBI tu.. smpi tak ingat nak ambil gambo... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
oh ada dgr ya... :D eemm kena tugas.. so kena gak la g kan

Yan berkata...

klu giniler akak selalu terlibat.. selaluler dapat jumpe artis.. mesti dah tak eran dah pasni hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
aaahhhaakkss... tak sempat nak jumpa artis dah yan