N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Okt 2010

AAiiiikkkk...Apa yg Terjadi ni.. ???

Salam Semua...

Slamat pagi Khamis....
eh..eh.. dah Khamis rupanya ya.. :D
eemm pagi ni kan dlm sejarah tau..
sebabnya aku smpi office lagi 10 minit kul 8 pagi.
hah.. cepat giler.. :D
selalunya aku smpi office lebih kurang kul 8.15 pagi
padahal aku keluar cam biasa la kan..
skali tgk jalan.. LINE CLEAR..
perjalanan lancar je..
takde jammed2 bagai..
jammed pun skit je...
tu pun kira jammed berjalan..
takde la jammed berenti2..
pelik bin ajaib gak aku..
apa kes hari ni..??
nak kata tak byk kenderaan..
cam biasa gak aku tgk..
tapi hari ni blh lancar je perjalanan..
traffic light pun.. hijau je..
tak de sangkut2 merah pun..
tu yg aku smpi office 10 minit lagi kul 8
klu la hari2 cam ni kan best..
tak la penat kaki nak tekan clucth
tukar gear bagai.. ;D
harap2 esok2 pun cam ni gak la.. :D

p/s: malam ni kenduri arwah pakcik aku yg meninggal minggu lepas tu..
kejap je dah 7 hari...





Kerja dari Rumah klik sini

9 ulasan:

nza berkata...

bagus la gitu...kiranya hari yg ceria....ehem...ehem....mayb cz esok dh nk blk BP kot...yelh weekend....hi...

zura@iwan berkata...

hari ni ramey org cuti kut...kekeke...tp rasanya Melaka yg cuti rini...hikss

mummy_ayu berkata...

ok la tu...sampai opis awal...:-)
pssttt..nanti join contest good night & sweet dreams ayu...

Ummi Eisya berkata...

mungkin sebab mendung je..so org ingatkan awal lagi..hihii

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Sana jerebu tak na?

aku nak dpt lg 10mnt kol 8 entah taun berapa gaknya. Normal nye 10min slps kol 8...warna merah kat pancekad tu dah jd pekara BIASA. LUAR BIASA klu warna itam...

camtu berangan nak Jadi Pekerja Cemerlang katanya!! hehh!

Yan berkata...

ms keje dulu yan plg awal sampai.. kul 715pg... sejam lebih awal dari waktu ofis.. hehe

Nida berkata...

semoga hari2 cepat dan tidak ada jam di jalan raya

best gift ever berkata...

Free products giveaway- just join in them to share this discounts via Facebooke and win free converters..

best gift ever berkata...

tell me somethingpleasegetinformed", do you always take the effort to respond negatively to a question? Douche-bag.