N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2010

Keja...oh keja !!!!!

Salam Semua...

Emmmm ni nak story mory skit pasal ptg semalam...
ala bukan citer apa pun..
citer pasal aku kat office lorrr...
tuk pengetahuan korang..
sekarang ni keja aku memang byk gak la..
keja aku memfollow form2 streamyx
yg cust mohon...kena check satu2 form..
kena check ic diaorg..
tgk kat system.. ada masalah ke tak..
klu ada kena bagi tau customer..
klu takde.. blh proceed terus...
klu korang nak tau kan..
kat sini systemnya pun masih lagi guna system yg lama tau..
walaupun ada system yg baru..
tapi tak sama ngan yg lama



hah korang tgk la...
ni la system lama yg aku cakap tu..
dah la pc beso gabak..
pastu.. tgk plak tulisan2 ijao ni..
fening tau... rasa cam nak terjojol biji mata aku ni.. ;D
tapi dah nama keja kan.. ijao ke tak..
kena gak la hadap...




hah.. aksi seorang pekerja berdedikasi...yg tgh pening.... aahhaaakksss...
dedikasi la konon...hampeh je... :D
aksi2 ni member aku la punya keja..
boring katanya... tak de keja kan..
ambil gambo aku plak..
gambo dia taknak plak dia snap..
aahhaakksss.. ate dah ambil gambo aku kan..
makanya harus la aku publishkan kat umah biru aku ni..
takkan la nak pampang kat dinding umah dia kot.. :D
kat tmpt aku ni.. sejuk yg amat..
pakai sweater tebal pun.. masih terasa sejuk ko..
rasa cam duk kat kutub utara plak... :D
walaupun cenggitu.. aku sskkeee keja sekarang ni..
tak byk tekanan sgt...
eemmm keja mana yg takde tekanan kan..
so tu je la bebenornya...








Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

Dee berkata...

rina..yg penting happy...sib baik ko jauh kt johor rina..kalo kt kl..aku akan komplen n komplen je..hahaha..

ct rahani berkata...

sy lak kt opis rs panas je skrg.. sbb preggy la kot.. klu x mau kena pakai sweater gak.. hehe..

zura@iwan berkata...

uitt sakit mata ye tgk pc cm tu....ijo2..kakaka....

mekchu berkata...

huhuhu.. itu back end ke apa tuh? sinonim ngan tulisan ijo2 nih.. hehehehe.. main keyboard je la kan.. tak merasa mak nak pakai wide screen erkk.. cian dia..

Mak Su berkata...

aiya.... pedih mata dibuatnya

Yan berkata...

kawan akak amik gambo blur2..

kak.. selepas buat perbincangan dgn cik abg.. kami tak jadik amik streamyx buh kat kedai.. pasai rm198 consider mahal jugak tuh.. lgpun guna tenet tuk personal bukan biz..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhhaakkss.. pe yg ko nak komplen tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
he..heh.. biasa la time preggy ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
aahhaakkss.. sakit memang sakit..tp kena gak tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
heh..heh.. eemmm lebih kurang gitu la.. nak buek camno.. guna je la apa yg ada

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
juling..juling

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
kena la blur2 gitu.. karang klu clear sgt.. mau payah gak nak cover2 kan..

ok.. takpe...