N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Okt 2010

Mirul.. Oh!! Mirul

Salam Semua..

Hari ni nak story mory pasal dak Mirul lagi..
syukur alhamdulilah.. dia ok dah..
nak g taska semua...klu tak.. mau risau aku nak g keja..

Kisah ni terjadi.. mlm bila aku tak hingat...
tapi kira kejadian baru2 ni gak la..
dia sibuk minta eskrim ngan opah dia...
tapi takde plak eskrim kat dlm peti sejuk..
makanya.. sayang cucu punya pasal.. si atok ni gagah la g belikan eskrim utk dia..
atok belikan yg dlm tupperware tu hah..
blk dari beli eskrim.. makanya.. suka je la si cucu makan...
meh tgk aksi2 dia

hah.. korang tgk la..
bukan dia makan guna sudu... siap cam tu sekali kusyuk makan eskrim..
tgk tu.. aaahhhaakkss... anak sapa la ni..
meh tgk hasilnya makan eskrim...
comot yg amat... aaahhhaakkss..
anak.. anak... macam2 peel dibuatnya..




Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

sampai ke pp dah mirul esklim nyer,,,tomot

zura@iwan berkata...

hahaha...anak sapa la tu ye.....teringin mkn eksrim...dh dpt nah ko....hehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
tu la pasal.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
aahhaakkss... tu la pasal