N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Okt 2010

Penutup Raya 2010

Salam Semua...

Emmm ni kira minggu akhir kita berhari raya kan
pas ni tinggal serdak2 kuih raya je la..ahhaakkkss..
kat umah aku memang kuih raya habis dah..
tapi ni aku bukan nak story mory pasal kuih raya..
just nak publish kan gambo raya kami yg hanya beberapa keping je tu hah..
sebagai penutup citer raya kami.. ;D

ni la gambo kami 3 beranak
ni pun setelah di edit tau..
klu tak... langsung tak nampak muka.. gelap je.. ;D
gambo ni gambo di pagi raya pertama..
(baru sempat nak upload dari kamera kakak ipar aku.. kan aku kata.. thn ni kami tak byk gambo tuk raya..)

gambo Mirul ngan ibu..
ala2 blur2 la plak...dah la tak byk gambo..terblur la plak..

gambo ngan ayahnya plak..
eemmm cantik je kan gambo dia ngan ayah dia

hah ni muka tak get ready nak posing2..
muka budak merajuk gitu..

hah.. ni baru ok.. tapi still monyok je muka dia..

gambo ngan kakak sepupu dia..

eemmm tu je la gambo raya kami..
memang thn ni agak malas nak bergambo gitu kan..
so tu je la gambo raya kami sebagai penutup story mory raya kami.. :D





Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

bagi aku taun ni happy sikit sbb dah ada 'beg tangan'...

taun lepas tak berapa sgt sbb baru setahun arwah mak pergi..masih terasa2 lagi aura dia beraya dgn kami adik badik!

tup..tup..dah 2 tahun dah mak pergi!! sob sob sobb!

zura@iwan berkata...

sedondon kaler dark blue...hehe...

tu arr kejap je raya dh nk abis...semoga kita dpt btemu lg di hari raya yg akan dtg...amin...

Ummi Eisya berkata...

tema kita sama la tahun ni..warna biru..hihi..

♥ QaseH ♥ berkata...

awat mirul tu kak

atty's berkata...

tema biru ye..mirul jap je dah besar.

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhaakkss.. memang la meriah kan bila dah ada 'beg tgn ' ni..
eemm kejap je masa berlalu kan ja..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh..heh.. tu baju raya thn lepas punya lepas.. thn ni yg bebenornya tema adalah silver..tapi pakai raya ke2

CuTeMiUt78 berkata...

~umieisya~
oh.. actually tema kami thn ni adalah silver.. baju tu baju thn lepas punya thn lepas.. Mirul je yg baru

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
bad mood.. bgn pagi tak kena

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
tuk raya pertama biru.. raya ke2 silver.. eemmm tu la kejap je masa berlalu