N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Okt 2010

Kusi Urut


Salam Semua..

Emmm kali ni nak story mory lagi pasal dak Mirul...
klu mengikut tarikh kejadian kat gambo ni..
dah lama dah kejadian ni... tapi baru ni aku sempat nak story mory kat sini..
eemm klu korang masih ingat aku ada citer dulu pasal nenek aku yg sakit tu kan..
kami ada blk kejap tgk nenek aku tu..
masa aku tgh tgk nenek aku tu..
dak Mirul kat tingkat bawah..
senyap je tau.. aku ingat kan dia buat apa la..
rupanya dia seronok duk kat kusi yg goyang2 ni...

hah.. muka budak kesukaan bagai diurut2 kan duk kat kusi ni..
tgk la tu.. siap bertutup2 muka ngan tmpt duduk tu ha..
masa ni.. yg bebenornya perut Mirul bergoyang2 tau..
ala2 kena massage gitu..
mau gelak kami tgk....

pastu kan dia kata.. geli2 la ma..
ada org geletek ayul kat belakang badan ni..
aahhaakkss..
cehhh.. konon ala2 steady la tu..
padahal tahan geli tu.. aaahhaakksss..
eemmm tu al kisahnya pasal kusi urut ni..




Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

eis berkata...

auntie nak pinjam kerusi urut tu boleh tak mirul? lenguh belakang nih.. hehe.

nza berkata...

shy2 cat gitu....hi...
Rina, bkn ke mesin tu xsesuai utk anak2 kecil?....ada infect kt saraf.