N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Okt 2010

Celoteh2 Aje

Salam Semua...

Slamat pagi Selasa..
eemmmm alhamdulilah... dah masuk minggu ke 3 kami kat JB..
weekend je kat BP.. aahhaakkss..
so sepanjang 3 minggu ni..
Mirul semakin ok ngan situasi baru...
aku pun semakin stabil ngan keja di tmpt baru..
walaupun melakukan tugasan yg sama...
dah lali menempuh jam2 bagai..
dah tau camne nak set masa waktu pergi keja ngan blk keja..
supaya tak menempuh jam sgt.. aahhaakss..
lama2 kan menjadi perkara biasa kan... :D
kiranya semuanya ok je la kan...

Cuma sekarang ni.. Mirul semakin manja a.k.a semakin mengada2..
klu time aku blk keja tu.. hah.. mula dia tunjukan mengada2 dia tu..
eemm biasa la kan.. budak klu kena tinggal..
bila dah jumpa ibu dia.. bermanja2 la lebih2 kan..
kadang tu.. tak terlarat nak layan karenah mengada2 dia tu..
tapi bila layan.. hilang penat waktu keja tu tau...
biasa la kan klu dah anak.. penghibur
ayah dia pun rajin2 gak tipon..
maklum la.. anak bini jauh dimata kan..
mesti la rindu rinduan gitu... aahhaakkss.. :D
eemmm ok la korang..
nak buat keja dulu...
cukup la tuk coleteh hari ni..
janji ada hapdet kan.. :D






Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Mak Su berkata...

rina, salam pagi selasa :)

manja? adakah kerana nak ada adik? hehehe

zura@iwan berkata...

slm...

alhamdulillah mirul dh ok dgn tmpt baru...tp pangai bmanja2 plak ye...sbb ayah dia x de kut..hikss

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Na..ko sejak dok JB mcm 'ada masa la' berhapdet blog! Beza la ngan kat BP dulu...

err..agaknya aku pon kena tukar kerja kat JB baru blog aku berhapdet setiap jam setiap saat kot!!...

Nida berkata...

Salam Rina...

JB? kat mana tu ek? Cuti hari tu tak sempat Nida nak calling2 Rina

zino berkata...

JB jem macam KL juga ke hehe