N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Okt 2010

JB Mendung Hari ni

Salam Semua...

Hari ni hari ke 4 episod kami..
eemmm sekarang ni aku klu nak pergi keja.. kena la keluar awal2 gitu..
sebab tak sangkut kat jammed kan..
al maklum la.. dari umah aku nak ketempat keja tu..
kena tempoh dekat 15 traffic light tau.. tu pun lalu jln short cut je..
ngan nak hantar Mirul ke taska lagi..
so pagi2 memang rushing giler la...

Klu masa kat BP dulu.. still ok lagi la kan..
takde hal la nak menempuh segala mak bapak jammed ni..
blh keluar umah kul lambat pun still ok lagi..
tapi kat JB ni.. lambat 5 minit..
kena la menempuh jammed tu semua..
nak buat camne kan.. nak tak nak..kena la tempuh gak...

Balik plak.. mak aku yg ambil Mirul kat Taska..
sebab mak aku kan dekat ngan taska dia..
cam aku keluar office dah kul 5 ptg..
ngan nak g ambik adik ipar aku lagi..
(sejak aku duk JB ni.. adik aku memang minta tlg ambik kan bini dia blk keja.. sebab sama arah kan.. )
aku kan kakak ipar yg baik.. aahhaakkss...
so smpi umah dah 6.30 ptg...
penat jgn citer la,..
mlm je.. dah lepak.. tak kose nak main2 ngan Mirul..
tapi tak smpi hati gak.. layan kan gak karenah dia..
hilang la skit penat tu.. bila layan dia.. :D

cam pagi ni.. cocer kat JB ni mendung.. gelap je masa aku dlm perjalanan nak ke office tadi..
pastu dak Mirul buat hal plak..tak kasi aku g keja..
sib baik la.. cikgu dia pujuk2 dia ajak g main kat tmn permainan..
baru la dia ok... emm nampak gayanya..
pagi2 kena la cikgu dia pujuk dia main kat tmn..
klu tak.. memang2 confirm dia tak kasi aku g keja..
eemmm tu je la citer perkembangan kami kat JB..




Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

mirul baru lagi kat tempat tu agaknya..dia takut lagi la tu..sabar ye kak.

zura@iwan berkata...

penang pon pagi ni cuaca mendung jerk....hehe

Dee berkata...

skrg ni dh kt town kan rina..jem2 tu suma mmg xleh lari lah..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

BP pon mendung sesajo dr pg tadi... musim tengku7 dah mula...

CuTeMiUt78 berkata...

~umieisya~
eemmm memang pun.. tu yg nak biasakan dia kat sana tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
oh ya ke.. sama la kat sini pun

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemm tu la kan.. dah dkt2 musim tengu7 ni kan..