N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Okt 2010

Bagusnya!!!!! Anak Sapa la ni.. ???

Salam Semua...

Hari ni nak story mory pasal kerajinan sorang budak ni..
alahai.. sungguh la baik dan sopan gitu...
blh diharap jaga adik ni...
tak caya meh tgk..
*
*
*
*
*
wah.. bagus2... pandai kasi susu kat adik ya...
sapa budak yg blh di harap ni..
*
*
*
*
hah ni la budak nya...
aahhhaakksss.... sapa lagi klu tak dak Mirul..
eemmm rajin erkk bagi adik Shazana (Mirul je yg panggil dengan panggilan ni..)
minum susu ya..

aahhaakkss.. siap duk bertimpuh tu...

aahhaakkss... bebaik tau jaga adik tu..
karang tersedak adik tu karang.. sapa susah.. ibu gak...

heh..heh..heh..heh..
tu la kisah dak Mirul
masa ni aku tgh duk bagi susu kat si Farzana (anak kakak ipar aku yg baru bersalin tu)
sementara ibu dia mandi..
sekali dak Mirul sibuk nak bagi gak..
eemmm aku pun baring kan si Farzana tu..
bagi dia pegangkan botol susu tu..
sib baik pandai Mirul menggayakan..
tapi kena jaga2 gak la... buatnya tersedak anak org karang.. naya je...
aahhhaakksss...
maklum la sekarang ni kan byk kes bayi mati tercekik susu..
kadang tu kesian gak kat ibu bapa yg kehilangan anak2
atas punca tercekik susu ni..
apa penyebabnya ya...

sekarang ni Mirul kira blh di harap la..
klu kita kata suruh tgk2 kan adik jap..
dia akan tgk2kan..
klu budak tu tido.. dia akan tunggu kat sebelah..
klu budak tu celik.. dia akan agah2 la budak tu..
cam la budak tu faham...
ahhaakkksss..
bagus anak ibu ni.. blh di harap..
esok2 klu beradik harap cenggitu la bertanggung jawab hendaknya...
oh korang jgn sangka Mirul bakal beradik ya...
belum rezeki Mirul akan beradik





Kerja dari Rumah klik sini

14 ulasan:

zura@iwan berkata...

pandai mirul jaga adik ni...hehe...dh bleh dpt adik..

nza berkata...

dh boleh bg adik la kt mirul....

atty's berkata...

ade gaya jadi seorg abg yg baik ..

Nana berkata...

mmg ada bakat jadi abang ni hehheeh

maszmadi berkata...

bagusnye mirul, penuh sopan bagi susu kat adik shazana yerk... hikhik

IdaShah berkata...

lama aku tak singgah kat sini. ingatkan mmg adik mirul lah tadi :)

Dee berkata...

pandainya mirul jaga adik..ehem2..cpt2lah dptkan adik utk mirul rina..hahaha..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh.heh..heh.. pandai erk.. tapi belum masa lagi mirul beradik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
aahhhaaakkkss.. belum rezeki mirul beradik kak

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. insyallah.. harap2 gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
insyallah.. harap2 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mazmadi~
eemmm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
heh..heh..heh.. memang lama ko tak kesini kan

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik.hik..hik.. belum ada rezeki lagi la dee..