N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Okt 2010

Apa Story Mory...

Salam Semua...

Emmmm hari ni pagi2 lagi tadi hujan..
so makin bertambah2 la kenderaan pagi tadi..
di sebabkan hujan kan..
sib baik la aku keluar awal skitt.. klu tak.. mau lambat aku jdnya.. :D
Mirul pun pagi tadi.. masa aku hantar dia kat umah adik ipar aku..
dia masih tido.. so lagi senang la kan..
tak payah nak susah.. angkat je dia..
pastu smpi office tadi.. masih gerimis lagi..
aahhhaakkss... so di sebabkan dah sampai awal skit dari biasa kan..
so sebelum start keja.. konon2 ala2 snap gambo suasana office..

eemmm ni la tmpt aku..
tmpt sementara kat JB ni..
penuh ngan fail2 yg perlu di follow up..
(tu separuh je tu.. saja je tu.. cover pagi2 kan.. konon ala2 buat keja la..)
eemm tgk la.. pc pun patern lama gak..ala yg beso gabak tu ha..

eemmmm ni partion tuk staff
yg buat pakage 1 M'sia..

ni plak.. adalah bilik 1st bos...
betul2 belakang aku..
sebab tu.. tak blh la nak bertenet bagai..
kena cover2 la kan..
yg pintu sana tu.. bilik 2nd bos..
eemmm tu yg berlonggok2 kat luar tu..
adalah segala pamplet2 yg berkaitan ngan produk..

eemmmm tu la suasana kat office aku yg sekarang ni..
aahhaakkss.. nak posing2 snap sendiri..
ala2 malu2 gitu..
nanti org kata perasan ambil gambo sendiri la plak kan.. :D
eemm tu je la... story mory yg biasa2 tuk hari ni.. :D





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Dee berkata...

rina angkat mirul masuk keta? larat ke rina? dee kdg2 x terlarat nk angkat mimi kalo dia tertidur kt luar..budak tu dh semakin tembam..adoi..btw..cantik opis rina..

zura@iwan berkata...

ujan ek sn...penang mendung jerk...

ye la...kak rina angkat mirul...larat kak rina..

Ummi Eisya berkata...

ofis akak kat mana ni..keje lain lak ke ni..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hehehe....kompiter zaman tok kadok tu ade lagi Na??
tak kena virus ker??

hahahaha....
mst rasa cam janggal je kan pki brg 'lama' nih..janji laju dia punye tenet..sudeyyy!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmm kena gak la angkat dee... nak buat camne.. dia takmo bgn..
cantik ke dee.. aahhaakkss.. aku rasa kan office aku la yg paling bersepah..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
kena gak la... nak buat camne kan.. terpaksa dik.. demi anak

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
office akak kat tmn sentosa dik.. TM. tak tukar keja.. just tukar tmpt je

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmm tu la.. masih ada pc gabak tu.. tapi setakat ni kira ok la.. tak de virus.. tenet pun laju gilos..