N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Okt 2010

Jumaat ?? Yeeeaaaa... !!!!

Salam Semua..

Slamat pagi Jumaat...
aahhhaaakkss.. Jumaat daa..
yea...yea..yea... :D
amboi2 kemain skeee erk...
mentang2 la Jumaat kan :D
eemmm mau tak skeee... hari yg memang2 di tunggu2 kan..
almaklum la.. ptg nanti nak blk BP..
mau tak skeeee....
esok tak keja... yabedabedooooooo..!!!!

Emmm pagi tadi.. sama gak ngan cam semalam..
jln raya LINE CLEAR..
amat la seronok perjalanan bila tk menempuh jam kan..
pagi tadi aku try la keluar umah lambat skit...
ngan harapan.. biar la jalan clear cam semalam..
eemm pas hantar Mirul.. memang betul pun..
jalan amat la lancar...
kira cam semalam gak la..
cuma hari ni aku smpi office ngam2 kul 8 pagi... :D
eemmm bbbaaiikkk punya timing kan..
kira ok la.. biar cepat skit.. dari lambat :D

Mlm tadi g kenduri umah arwah pakcik aku yg meninggal minggu lepas..
eemmm ramai gak org datang..
syukur alhamdulilah..
makanan pun habis gak la..
kira tak la membazir..
cuma kuih2 je la.. yg tak terhabis..
tapi ok la kan.. blh gak la sedekah kat sedara mara
bawa blk umah.. aahhaakksss..
dkt kul 11 gak la baru habis majlis tahlil..
kami pun jalan kaki je g umah arwah tu..
sebab dekat kan... tak yah la nak parking2 keta bagai..
pastu masa blk dak Mirul duk sibuk nak dukung la plak..
addddoooiiiii.. dah la blk ke rumah mak aku tu..
naik bukit... mau patah pinggang nak dukung dia
last2 adik aku kena dera ngan Mirul..
dukung dia smpi kerumah...
aaammmbbbiikkkk ko.. :D

Pagi tadi plak.. pagi2 dak Mirul dah bgn..
siap nak makan kaya la plak..
eemmm harap maklum erk.. makan kaya je tau..
bukan makan ngan roti..
sambil tgk katoon pagi2 buta...
korang bayang kan la.. 6.30 pagi dia dak duk ngadap katoon
sambil meratah kaya tu semata...
ngan tak basuh mukanya...
isshhh.. isshhhhh.. anak aku ni..
ikut sapa la peel tu..

Sekarang ni klu nak hantar Mirul ke rumah kakak adik ipar aku tu
amat la dia skeeee..
sebab ada kawan yg se geng ngan dia..
jd memudahkan keja aku looorrr..
turun keta je.. dia dah tau mana dia nak g main..
eemmm tak yah la aku jenuh nak memujuk dia
tu pasal la aku kata dak Mirul pun dah mula ok dan serasi ngan situasi sekarang..
eemmmm tu je la... celoteh tuk hari ni.. :D



p/s: tak sabar nak tunggu ptg ni.. :D



Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

zura@iwan berkata...

yehaaa kak dh smpey jumaat...hikss...

line clear sbb org ramai x mai keja kut..kakaka

Ummi Eisya berkata...

suka gak hari jumaat...hihii

atty's berkata...

kty pun suka ari jumaat sok cuti..yeah..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

"Sekarang ni klu nak hantar Mirul ke rumah kakak adik ipar aku tu
amat la dia skeeee.."

err, dah tak anto kat tadika ker?

poker strategy berkata...

We've been planning to add this feature for a while. I think it's time to bump it up on the priority list.

best gift ever berkata...

i read what people responded to me and i want to comment on it..is it possible?