N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2010

Pagi Jumaat Yg Indah !!!

Salam Semua...

Wah... hari ni dah pun Jumaat... yea...yea..yeaa..
hari yg di nanti2...sgt la seronok..
sebabnya hari ni pas blk keja karang nak blk ke BP..
wa... windu2 wooooo sama my cik abg...aahhaakksss..
hah korang jgn pikir lain tau... ;D
al maklum la.. dah seminggu kan tak jumpa...
so ptg ni nanti blk keja ambil Mirul terus la aku berdesup blk ke BP..

Tapi kan korang hari ni aku amat la sayu hati..
bila tgk Mirul meraung2 takmo tinggal kat taska tu..
aku cam dapat rasakan yg Mirul cam tak berapa seronok kat sana...
pagi tadi masa hantar dia.. dia punya meraung2 tak kasi aku g keja..
adddooooiii la hai.. ngan aku2 sekali nangis tau..
sudahnya punch kad aku merah hari ni.. ;(

Aku ingat la kan.. nak tukarkan je dia ke tmpt lain..
nanti blk nak decide ngan my cik abg.. camne..
eemm memang la kan.. mungkin kerana bertukar situasi..
habis tu nak buat camne kan.. nak tak nak.. kena la hadapi gak..
memang amat2 kesian dgn Mirul...
tak pernah tau dia berkelakuan camtu..
eemmm tak pe la.. tgk nanti camne apa keputusan my cik abg..





Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

TuYa berkata...

salam kak Rina..
Mirul tu x biasa kot ngan kawan2 baru..bukan senang nak serasikan diri ngan persekitaran baru kan..

sonok la ptg ni dah leh balik BP jupe cik abang kan..Mirul mesti excited nak jupe ayah dia..

[-suziey-] berkata...

hmm sblm ni dia dok ngn sape rina? ye la kalu dh ank xnak dok taska tu msti something..dia msti xhappy..kesiannya..klu aku mmg xleh buat keje dok pk anak..

zura@iwan berkata...

sure windu gile kan ngan cik abg tu...hikss....

mirul plak sure excited nk jumpa ayah dia....hehehe..

Ummi Eisya berkata...

sebelum ni mirul dok ngan pengasuhkan..rasanya memang take time la dia nak serasi tu..sebab lagi satu mirul dah besar..dia dah kenal orang..moga mirul cepat serasi..tapi mmg risaukan klu anak kita jadi macam ni..sabar ye kak..

ned berkata...

akak keja mne skrg ni..sye bru tau akak transfer jb..nedd