N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2010

N3 Sekadar Hapdet :D

Salam Semua..

Slamat pagi Rabu..
hah.. hari ni 20.10.2010
sapa perasan... nice kan no ni..
20102010..eemmmm
cam pagi tadi aku dgr kat radio..
mesti ada ramai yg nak mengabadikan kenangan pada tarikh ni..
heh..heh..heh..heh..
bagi aku.. takde la apa yg menarik pun tarikh ni..
tapi nampak cam cantik no tu kan..

Okies..selalunya aku akan smpi kat office cepat skit la kan..
ate nak ngelakan dari jammed kan..
tapi tetap menempuh jammed gak... :D
memandangkan kat umah sekarang ni..
berukband adik aku tu.. tak bertopup lagi..
so tak dpt la nak on9 dari umah...
so sebelum buat keja... sempat nak menghapdet blog ni..
aahhaakkksss...
(jaja... sebab tu la aku sempat menghapdet... ;D)

eemmm apa nak story mory hari ni ya..
a'ah.. hanya celoteh2 yg biasa je la ya...
bukan apa... 2,3 hari ni takde apa2 citer yg menarik sgt
tapi tetap nak menghapdet tu...aahhhaakkksss...
eemm ni nak story mory pasal malam tadi..
sapa tgk macam2 Aznil kat astro ria mlm tadi..
eemm aku bukan nak kata apa la..
tapi cam tak berkenan la ngan artis jemputan
si Mas Idayu tu.. alahai.. hover semacam aku tgk..
pastu kan duduk 'terkakang2' gitu..
pastu terpekik2.. bila org duk sorak2..
tu ke ikon artis m'sia...
nyampah plak aku tgk...

Tapi kan aku skeee satu budak yg joget baiiiikkknya punya gelek..
hah..hah..hah.. memang power budak tu gelek..
kalah si Mas Idayu tu hah...
masa budak tu gelek kan..
si dak Mirul pun ikut sama gelek tau..
tapi bukan tang montot yg digelekkan..
tang perut dia je yg bergegar gitu..
aahhhhaakkss... lawak je..
amat sesuai la budak tu ngan Mirul.
sama2 tembam.. klu budak perempuan tu gelek tak montot tu..
si dak Mirul gelek tang perut... memang kena la tu..
heh..heh..heh..heh..
eemm tu je la citer tuk hari ni... :D


p/s : klu menghapdet kat office ni memang la tak blh nak upload gambo bagai..leceh aaarr.. ambil masa yg lama gitu... tu pasal n3 2,3 hari ni.. n3 semata tanpa gambo.. ;)






Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

patoooot laaaaa..
takde gambo!

Nida berkata...

Masa kami balik ke Masai hari tu pun nampak banner Mas Idayu sebagai artis jemputan disepanjang jalan...

best gift ever berkata...

Yes. Adding the ability to comment on questions would address your issue and would also allow other people to request more information before posting their answer

best gift ever berkata...

Yes. Adding the ability to comment on questions would address your issue and would also allow other people