N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2010

Malu2 Kucing..??

Salam Semua..

Aahhhhaakkss..tajuk tak hingat gitu..
apa yg malu2 kucing...
hik..hik..hik..yg bebenornya bukan malu kucing pasal apa..
tapi pasal dak Mirul ni ha..
main kucing kat umah kakak ipar aku yg kat Pt. Yusuf tu..
sampaikan kucing tu yg malu2 gitu jadinya..

hah tu tgh duk usik kucing tu..
di tarik ekornya la.. di tarik telinga kucing tu la..
smpi kan kucing tu.. ala2 tak mo dekat ngan dak Mirul tau..

tgk tu.. tak puas2 dia duk usik kucing tu...
sib baik la.. kakak sepupu dia tu.. duk tlg pegang kucing tu..
supaya kucing tu tak lari..
sayang kucing...
aahhhaakkss.... kucing pun takut ngan dak Mirul ni..
apa kess...heh..heh..heh..
tu la alkisah Malu2 kucing..

p/s: tak saba nak blk BP ni..esok aku kena bertugas jaga booth so ni nak promote skit..
MARI BERAMAI2 DATANG KE DATARAN PENGGARAM BATU PAHAT
ADA HOT FM MINI JAMMED..
RAMAI ARTIS2 YG BAKAL HADIR..

JUMPA DISANAAAAA...!!!!!
(aku akan berada di sana dari kul 9 pagi - 6 ptg)





Kerja dari Rumah klik sini

14 ulasan:

mekchu berkata...

kucing pun takut ngan mierul?? hahaha.. tak dpt dtg la, jammed kan utk mekchu ye..

Dee berkata...

kesian kucing tu..mirul dera eh..hahaha..

zura@iwan berkata...

kucing yg malu kt mirul ni...kakaka..

maslinamansor berkata...

kes kucing kena dera la nie... hehehe

kat johor? jauh...

Nurhayati berkata...

pencinta kucing yer.. bagus mirul.. seorg yg penyayang... esok ada adik mesti leh harapkan.

Tukang cerita berkata...

mirul malu2 kucing...
kucing malu2 mirul....
:)

IdaShah berkata...

hati2 nnt kena cakar..
budak2 klu tgk kucing geram jerk kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
tu la pasal.. aahhhaakkss.. nak jammed apa mekchu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhaakksss....

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
aahhhhaaakkss.. kesian kucing tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
insyallah...

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
betul tu...