N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Okt 2010

BP - JB Jammed Giler....Jammed lagi..!!!!!

Salam Semua...

Selamat hari Senin..
eemmmm minggu ni adalah minggu kedua kami menempuh episod kami kat JB..
biasa la kan.. senin adalah hari yg amat bzios..
hari ni memang aku bz yg amat.. tak sempat nak hapdet..
kena la settle kan keja2 tu kan.. sebab semua tu adalah URGENT..
so mlm je la baru sempat nak hapdet bagai..
tu pun ambil masa gak la.. nak edit gambo semua.. :D
kan klu story mory tanpa gambo tak berapa bestkan..
eemmm hari ni nak story mory pasal aku blk dari BP - JB semalam..
blk semalam adalah satu perjalanan yg lama tau...
sebab apa lama.. sebab ni ha..


hambik kau.. jammed giler semalam tau..
jammed ni bermula dari Sedenak sampai la nak dekat tol Skudai tu ha...
korang blh bayangkan tak.. punya la jauh..
dah la tu.. highway yg sepatutnya 110 km/j hanya blh jln 40 km/j je tau..
dah macam siput dah.. aku rasa siput lagi laju kot..
dah la tu.. tiada punca sebenar
apa yg menyebabkan jammed tu ha...
hampeh je aku rasa...
pastu.. aku dah la guna keta manual... mau cramed kaki aku tau..
asyik tekan clutch brek tu...
rasa cam nak tercabut kaki aku...
sudahnya.. aku smpi umah mak aku kul 11 lebih tau..
sepatutnya perjalan dari BP-JB hanya mengambil masa 1 jam lebih je..
ni mau dekat 2 jam gak aku tersangkut jammed tau..
disebabkannya.. pagi tadi aku g keja.. guna keta mak aku je..
keta mak aku kan auto..
sib baik la.. mak aku tak keja..
klu tak.. nak tak nak.. kena la aku guna keta manual aku tu ha..
penat yg malam td pun belum hilang lagi.. dah tambah ngan penat baru..
eemmm tu la kisah perjalanan yg panjang mlm tadi
nantikan kisah aku yg HOT bersama HOT FM MINI JAM..
tuuuunnggguuuu..!!!!!!






Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

mekchu berkata...

ooohh.. kat situ pun jem..... kesian.. nnti kalo ada rezeki tukar auto :)

[-suziey-] berkata...

haih mmg letih la kalu jam..wlaupn aku xdpt bygkan bape jauh jam tu tp aku paham camne bosannya ko..hehe

zura@iwan berkata...

fuyooo...sure tensen giler kan...jammed smpi 2jam...adoiii...sbr je la...huhu

Ummi Eisya berkata...

mmg tensionkan klu jem ni..lagi best kalau kete manual..ada gak aku tinggal kete jalan kaki je..hikkkss

J@J@ / Bini The Rock berkata...

apasal jem na???

ko pegi Mini Jam kot..tu yg menyumbang ke arah Jem Gilos hahahah!!!

aku pegi Hot FM..mlm2. Bneci tau TR tu..dpt tgk la org kemas kemah dgn susun besi! nyampah laaaaaa!!
ggrrrr...

cepat2..aku nak tgk gambo HOT FM kau tu!

x(

CuTeMiUt78 berkata...

~mek chu~
eemmm insyallah.. satu hari... doakan la

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
memang pun... bosan giler...beb

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
memang tensen tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
aahhhaakkss.. smpi nak tinggal jalan kaki erk....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhhaakkss... yolah tu... ntah la jammed tanpa sebab... pelik gak aku..
dah publish dah n3 pasal hot fm tu