N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Okt 2010

Amboi..!!! Amboi..!!! Kemain lagi ya

Salam Semua..

Klu citer pasal karenah anak ni.. memang tak pernah nya habis kan..
ada je gelagat dia yg mencuit hati..
macam2 perasaan yg timbul klu kita tgk gelagat dia..
kadang2 ada gak rasa geram bila dia tak nak dgr cakap kita..
ada gak rasa sayu tgk gelagat dia..lebih2 lagi klu pas kena marah..

eemm ni kisah Mirul lagi..
kejadian semalam ptg blk dari keja..
masa aku ambil dia, dia tido..
so aku kejut la dia.. memandangkan dia tido dah agak lama..
eemmm biasa la Mirul.. klu dikejut tak kena mood dia..
memang dia merengek2 la jdnya..

Tapi aku as a ibu dia.. dah memang2 faham la kan..
anak sendiri.. kita lebih tau.. camne nak pujuk dia kan..
so masa dia tgh moody tu.. aku ajak dia g Giant..
kebetulan memang nak beli pampes dia..
terus baik mood dia..

Sebabnya dia memang tau.. klu g Giant Plentong tu..
dah tentu2 dia blh g main keta yg bayo RM 3 tu..
yg ala2 jalan sendiri tu...
so pas dah beli pampes dia..
aku bawa la dia ke tmpt dia yg selalu main..
wah.. kemain skkkkeeee lagi dia... :D
kita akan gembira bila tgk anak gembira kan..

pastu bila dah main keta tu.. dia tak nak blk plak..
ahhhh sudah... last2 aku pujuk dia
cakap nak KFC tak.. klu nak.. jom blk..
aahhaakkss... sib baik teringat hot tiket aku kan ada kupon KFC
so duk tukar la kupon tu..
tapi tak makan kat situ pun..
tapau je... maklum la.. dah nak maghrib..
tak kose aku nak berlama2 kan..
dah la belum blk umah..blk keja terus je g kan..
bila dh blk tu.. aku terus mandi.. nak solat maghrib..
si dak Mirul tu.. duk layan makan KFC
meh tgk dia makan..

amboi.. kemain bersandar makan erk..
aahhaakkss... kusyuk gigit ayam ya

makan sambil termenung ke...
aahhaakkss... baiknya posing kan..
hah ni napa plak..
dah kepenatan mkn ke..sampai cenggitu gayanya..
heh..heh..heh.. geli hati aku tgk gelagat dia..
hilang segala penat lelah di waktu keja..
macam2 hal Mirul sekarang ni...




Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

atty's berkata...

leh jadik duta kepsi ..amirul nie.

maslinamansor berkata...

abis la sofa.... hehehe

Dee berkata...

semakin dewasa dh nmpk mirul ni..dia rindu x kt ayah dia rina? tya2 x?

Nida berkata...

Salam Rina..

Lama Nida tak nyinggah sini... buka2 je nampak gambar Mirul... comelnya dengan aksi begitu...hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aahhhaaakkss.... jd duta erk...

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
heh..heh.heh.. dah tak terkata dah.. ikut skee dia je la

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
tu la..jap je dah nampak beso kan..
eemmm kadang2 dia tanya2 gak.. sib baik la.. ayah dia selalu calling2..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
hik..hik..hik..