N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Sep 2008

Mirul & Keta..

Salam semua...

Dah rasa ok skit dari rasa sakit hati pagi tadi.. so tak mau citer lagi. Skarang ni nak citer pasal dak mirulnya gelagat masa pagi tadi.. Dua tiga hari ni, dak bulat tu.. susah tul nak kejut bangun pagi... slalu senang je dia bangun.. ntah napa dua tiga hari ni, sampai kan aku dah start enjin keta pun dia tak celik mata lagi.. so utk mengelakkan aku lambat g keja.. aku trus angkat dia..masuk dalam keta.. tapi bila masuk keta.. tau plak dia celik mata.. agaknya rasa bukan kat tilam dia kot.. yg kelakarnya.. bila dah celik mata tu.. trus nak duk belakang. Tak nak duk depan dah. Skarang ni pun klu g mana2.. dia nak jadi tuan 'kecik' kat belakang. klu duk blakang tu.. kemain lagi nyandarnya cam boss. Lagi satu dia suka sgt duk kat celah2 kusi perantaraan kusi depan ngan kusi belakang.. tu ler tmpt dia slalu menyelit..sib baik muat badan tu.. tgk je gelagat dia ni..

ni budak baru bangun tido.. muka pun tak basuh lagi.. bau busyuk ler.,..
heh..heh..heh.. ni ler tmpt saya slalu duduk...
nak duk kat situ gak.. tak mau berubah..
ba..ba.. chak..
ni ler muka budak tak malu...










8 ulasan:

Ena berkata...

masyaAllah..
chumel n chubby nyeeeeee
leh geng ngan Eisya camni ekekeke

fara mustapha berkata...

alah...alah...comelnyer mirul....chubbynyer...berapa ler beratnyer skrg ni yek....heheheh...geram tul...meh sini untie nak gomol2 pipi 2...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah kan makin chubby dia skarang ni..makan je..tu yg over chubby..

~mommy kyra~ berat dia skarng..15 kg kot...hari tu timbang kat mesin timbang..lebih kurang tu ler beratnya..

cendawanintim berkata...

geramnyer tengok mirul...

auntie nak geget sket pipi tuh leh tak?!

reena berkata...

eehhh...geramnya tgk dia...aunty gigit dia bole tak??

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ gigit..jgn tak gigit ya..

~reena~ nak gigit erk..gigit ler..

shafa berkata...

hifzza kite tgh duk siap nk gi keje...
time tuh ler die bgn...
bulat nyer si mirul nih...eh, bape taun ek die..??

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ slalunya gitu ler.. dia akan bgn masa kita tgh bersiap nak g keja..tapi ntah napa 2..3 hari ni.. lambat plak dia bgn.. mirul skarang ni 1thn 5 bulan..