N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Sep 2008

Mirul & Gayung..

Salam Semua,

Ni nak citer pasal dak mirul klu time mandi..
Anak aku ni, klu mandi macam duk kat dalam bath tab gaya.. bila dah masuk.. sudah semestinya amat payah nak suruh dia keluar.. suka bebenor dia ngan air.. emmmm...membazirkan air pun ya gak ler.. klu mandi ngan dia.. habis semua tempat dia simbahkan air.. nak suruh basah ler konon...ngan aku2 skali dia simbah. Masa hari sabtu lepas.. sempat ler aku snapkan gambo dia duk dalam besen baby..konon duk kat bath tab gitu...

hah..ni ler gambo sensored dia.. time mandi. Masa ni aku mandikan dia kat luar.. kat belakang umah... dekat ngan bilik air (aku ni duk kg..so bilik air, toilet kat luar umah..sib baik tak jauh dari umah.. klu tak haru gak ler)bulat je dia duk kat dlm 'bath tab' tu kan.. gayung salah satu permainan dia klu di nak mandi.....selain dari botol mandian dia, syampu dia, berus gigi dia... semua peralatan tu.. memang mainan wajib dia klu nak mandi.. Bila dah siap mandikan dia.. satu keja lagi nak pujuk dia keluar dari besen tu... tau pe aku buat supaya dia keluar... Anak aku ni badan je besar.. tapi amat lah penakut ngan 'katak'. Tu ler umpan aku klu nak dia keluar cepat dari besen tu.. Cakap je nanti katak ikut masuk kat sini, sambil tunjuk kat besen tu.. confirm dia bangun nak keluar. Kelakarkan dak bulat mirul ni.




Bila dah keluar dari besen, dah siap lap semua badannya....satu lagi hal yg dia suka.. dia akan hangkut segala gayung yg ada.... bawa masuk rumah.. tgk je ler gelagat dia.. Dah satu keja lagi aku nak hangkut semua gayung2 tu supaya dia diam bila nak pakai baju. Teramat suka bebenor dia. Kat umah tu.... ada ler dalam 5 buah gayung.. klu blh semua dia nak hangkut.. Mana larat ibu ni nak bawa semua anak ooooiii.. tangan ibu ni dua je.. mana nak dukung dia.. mana nak nak bawa brg mandian dia.. mana nak hangkut skali gayung2 tu.. so mana sempat je ler aku hangkut. Hah tu.. gambo dia pas mandi ler tu.. gayung tu siap jadi topi dia..dah macam pakai topi combact ler plak.. tu satu hal ler.. satu hal lagi dia suka ketuk2 org ngan gayung tu.. Aku ni hah dah berapa kali di 'plupkkk..' ngan gayung2 tu. Sakit yg amat.. kadang2 tu geram gak.. dah nama pun budak kan, mana ler dia tau kita sakit ke tak.. yg dia tau, suka je.. Hah tu ler citer dia masa mandi...











9 ulasan:

SaDi berkata...

laaa haiii... comelnyeee... especially part gayung atas kepala tuuuu... hehehehhehehehehhe.....

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ tomeikan.. cute je tgk

shafa berkata...

Seksinya dia mandi...ssh gak kl suka air. mmmmm...kl tak suka mandi lagi laaa susah kot?

IdaShah berkata...

seronok mandi yer
bdk2 happy jer memanjang

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ seksi yg amat.. tak sensored langsung tau.. memang pun teramat ler suka ngan air. sib baik dia suka mandi..

~ida~ ha'ah memang happy je... sakit pun still aktif..

antalya berkata...

segan sy tgk dia mandi tuhh..uhuhh tutup mata

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ tak pe kecik lagi...

fara mustapha berkata...

alah..alah...tomeynyer budak tembam ni....geram nyer....meh sini untie nak gigit sikit pipi n pewot tu...grrrr...ishhh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy kyra~ nak gigit pewot erk..aauuwww... malu ler.