N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Sep 2008

Kad raya lagi...

Salam semua...

Tadi ni dapat lagi e-kard dari mereka2 ni.. seronok kan dapat kad raya. Sekarang ni zaman dah serba canggih kan.. kad raya dah tak payah nak pos.. skrangkan dah dah email, sms... so ngan segala kemudahan tu.. lagi cepat kan.. pe pun mekacih pada mereka2 ini..


e-kard dari atty


e-kard dari kak lady

e-kard dari mamaafif







12 ulasan:

Yatie berkata...

amboi, byknya dpt kad raya .. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ org dah beri.. so terima je..

SaDi berkata...

Selamat Hari Raya...

zino berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin..

Ena berkata...

cute..
kad raya dr aku mananye?
sampai ati ko tak tepek skali
sob..sob..sob...

YanDarwisy berkata...

Byknyer kad raya ko...jelesnyer aku!

viruspadu berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ slamat hari raya..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ slamat hari raya maaf zahir batin

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ semalam tak sempat nak pastekan.. nnati aku pastekan ya.. jgn sedih..

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ heh..heh..heh. jgn jeles erk.. org beri.. terima je ler..

CuTeMiUt78 berkata...

~vp~ slamat hari raya.. maaf zahir batin