N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Sep 2008

Tag Dari Ena..

Salam semua..

Wah...minggu ni.. bz memang yg amat.. maklum ler..dah nak dekat raya kan. So banyak benda nak kena settlekan sebelum aku bercuti panjang.. tapi dalam sesibuk ni pun sempat lagi nak update blog erk.. semangat gitu.. yg bebenornya aku nak jawab tag dari Ena emmm... k aku cuba gak ler jawab k..
5 tabiat buruk anda time sekolah
1) heh..heh.. aku ni pun lebih kurang cam ko juga Ena, amat malasnya nak mengakut segala buku2 teks ke sekolah...sib baik ler skolah aku dulu ada locker khas..kira k lagi tu kan..
2) aku suka berceloteh dlm kelas.. lebih2 lgi klu kena time subjek yg aku tak minat..
3) suka berangan bila time subjek yg aku tak suka
4) suka kacau member2 aku yg dok sebelah menyebelah
5) suka pinjam buku org lain..sebab aku tak bawa buku..heh..heh..
3 favourite subject anda..kenapa??
1) eh..aku pun cam ko gak.. dulu aku ambil subjek teknologi makanan.. sebab suka masak2
2) Penyediaan & Perkhidmatan Makanan.. sama ler weeiii... blh mkn2.. ngan hidangkan pd kengkawan
3) Lukisan.. sebab aku pun suka gak mencoteng2..
3 bukan favourite subject anda..kenapa??
1) Bahasa Inggeris sebab aku tak suka sgt ngan cikgunya yg eksen nak mampos.. nyampah..
2) Perniagaan & Keusahawanan.. cikgu yg mengajar lemau giler.. klu kelas dia comfirm ngantuk giler..
3) Sains... kelas yg membosankan sebab ada byk sgt benda yg kena campur tu..campur ni..
Menarik pada kamu...
Emmm... pe yg menariknya erk.. tapi masa duk asrama dulu.. ramai gak yg nak kenal.. nak jadi kakak angkat ler.. adik angkat ler.. jadi secret admire ler.. klu tiba time makan tu.. ada je dpt buah tangan yg siap diletak di bawah pinggan tmpt aku duduk... slalu gak dapat kim salam.. heh..heh..kenangan tu..tak blh dilupakan..
Anda tak boleh hidup tanpa...
Emmmm... aku tak blh idup tanpa apa ye... klu masa skolah dulu2.. tak ingat ler pebenda yg aku tak blh idup tanpanya.. emmm agaknya kengkawan aku kot..
So done.. k Ena harap puas hati ye.. kali ni aku taknak tag sesapa ler....so enjoy k..



7 ulasan:

Ena berkata...

erk! nape sume subjek ko ske sama ngan aku cute? musykil ni....
ke ko copy paste jek..
ko takde subjek kesukaan sdiri ke :P

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu ler subjek yg aku minat gak..aku tak copy n paste erk..

Ena berkata...

hahahaha
ok..ok aku percaya..
kiter ni byk yg sama..
leh kawan lbh rapat ni kot2 sekepala n seperangai gak muahahahah

SaDi berkata...

sadi pun suka lukisan... tapi bukan sadi yang lukis... tengok lukisan orang laaaa... huahuahuahuaua...

shafa berkata...

byk plak keje umah ko ek time nk raya nih...
hehehehe..takpe...
tuh maknanyer sume cikgu sayang ko sbb tuh bg kerja rumah byk2...
betul kan...??
dl time sekolah kl cikgu bg keje umah byk sbb cikgu syg kite....

zino berkata...

kueh raya dah setat buat ke ni atau pi tunjuk je..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ kita memang minat melukis.. dan juga tgk org melukis..

~shafa~ tu ler..berderet2 plak keja umah nak raya ni..ya ke cikgu syg..

~zino~ ada ler buat skit2.. yg tunjuk2 pun ada gak..