N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Sep 2008

Baju & Kasut Raya Mirul...

Salam Semua...

Hari dah 25 hari semua umat islam berpose kan.. Yeaahhh..yeeaahhh..dah nak raya.. citer pasal nak raya ni.. persiapan tahun ni memang lebih kepada dak bulat Amirul.. meriah rasanya.. mana taknya.. mirul adalah tumpuan buat masa ni.. sebab dia adalah anak sedara yg paling kecik dan paling cute buat masa ni jadi dia lah penghibur semua org.. jadi pakcik makcik dia.. semua sayang kat dia.. and semua nak belikan baju raya tuk dia.. aku tumpang seronok ler.. maklum ada org nak sponsorkan baju mirul.. tu baru belah husband aku.. blm lagi belah aku.. ni cucu sulung.. memang menjadi buah hati pengarang jantung opah ngan atuk. Mak aku, dah buatkan baju melayu dia 4 pasang.. memang sakan.. pastu siap belikan lagi baju dia..wlaucamne pun..aku hargai sgt2..pemberian diaorg tu.. mekacih byk2 erk...

Masa 2 minggu pose lagi, aku dah belikan baju ngan kasut dia.. so yg lain2 tu hanya tambahan je la.. bila dikira2 dkt 15 pasang gak ler baju raya dia tahun ni..jom tgk baju ngan kasut mirul yg sempat aku snapkan

ni kasut dia.. jadi ler.. dapat 2 pasang tuk raya thn ni..
ni capal dia.. ni aku beli kat bazar raya kat pt. Raja je.. dia punya suka.. klu blh skrang gak nak pakai..
kasut ni aku beli melalui online mudah dan cepat tu.. murahje.. tapi memag cantik.. bila tgk dia pakai..

hah...ni ler sapruh dari baju raya dia utk tahun ni..
seluar jeans tu.. opah dia belikan.. yg sebelah tu.. ayah dia belikan
yg baju ni ibu dia belikan..
so tu ler separuh baju2 raya dia yang sempat aku snapkan.. semua ni nak kena sembunyikan dulu.. klu tak dak bulat tu.. sibuk nak pakai.. nanti belum raya..baju raya dah habis dipakai semua..





































4 ulasan:

reena berkata...

kasut tuh beli online ke?? cantik kasut tuh...website mane ek?? *ihik kepos nya aku*

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ websitenya lupa ler nama pe. tapi klu tak silap cepat dan mudah ke pe..

Ena berkata...

giler toll!!!
banyaknye baju2 mirull..
mesti kos dalam 3..4ratus kan...
takpe..ko kaya ekekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tak ler smpi ratus.. kebanyakan org sponsor je.. yg duk snap tu je yg aku beli..heh..heh..heh