N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Sep 2008

First Kad Raya...

Salam Semua...

Semalam masa balik keja, masuk bilik.. tetiba terperasan kat meja solek aku ada surat utk aku.. emmm...tgk cam kad raya je.. suspen gak ni. Sapa plak yg beri aku kad raya ni.. Yg bebenornya ramai tak tahu alamat aku sejak aku kawin ni. Selalunya klu member2 aku.. diaorg klu hantar kad raya ke.. pebenda ke.. mesti alamat umah mak aku kat JB.. hanya segelintir kawan2 aku yg tau alamat aku sekarang ni... so pas berbuka.. cik abg aku yg excited nak tahu sapa yg hantar kad raya utk aku... dia yg sibuk nak tgk.. (heh..heh..heh..mana tau x bf beri ke..ishh..tak mungkin ler).. so korang nak tau tak sapa yg hantar kad tu... see lee...surprise...

tulisan...sapa ler ni erk...


wow... colornya cantik...


bila buka dalam... dari Terengganu.. sapa keja at GPQ Trengganu...angkat tangan..


heh...heh..heh.. rupanya dari cendawanintim

so...cik mahyuni...thank youu..very much.. kad raya yg dikirimkan dah pun slamat sampai ketangan saya.. ni ler kad raya pertama yg daku terima..suka..sgt...



4 ulasan:

cendawanintim berkata...

saya..saya...

angkat tangan sambil tutup2 muka..hiks

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh..heh.. ada org ngaku erkk

Ena berkata...

bestnye dia dpt kad raya...
ena dh 3..4thn tak dpt huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ hah..tunggu ler kad raya dari kita erk..