N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Sep 2008

Citer Lama...

Salam Semua...

Bila baca kat blog org lain.. semua citer pasal menu berbuka pose.. aku je yg tak citer menu berbuka pose.. camne nak story mory erk.. sedangkan dlm minggu ni aku hanya berbuka di office.. tak sempat nak masak tuk berbuka.. tu pun abg aku yg belikan kat bazar ramadhan.. Cam uolls..semua sedia maklum ler.. hanya hari minggu je aku bersama keluarga.. so hanya hari minggu tu ler aku sempat nak masak tuk keluarga tercinta...takpe ler..n3 lain kali aku citer plak menu berbuka tuk kami sekeluarga erk... insyallah...
pe pun kali ni, aku nak story mory..tentang besday lagi.. mungkin citer ni dah nak basi kot.. pe pun nak gak citer...(yg bebenornya ni citer masa 31 ogos ari tu..) sorry ler terlupa yg bebenornya pasal n3 ni..so sorry erk..uuooollss...
Al kisahnya..masa 31 ogos ari tu.. kat umah SIL aku ada ler buat makan2 skit.. aku pun tak tau yg anak2 sedara ni nak celebrate besday SIL aku ni.. kebetulan besday dia dlm bulan Ogos gak.. kira sama ler ngan aku.. so ni kira surprise le.. pada hari tu.. rupanya2.. ada 3 kek utk 3 org punya besday... aku yg tak prepare pe2 ni.. cam blur2 ler.. pe pun bebanyak mekacih ler kat diaorang..so kita layan gambo yg sempat di snapkan erk..



ni kek besday utk SIL aku tu.. besday dia 16 August....

yg ni kek besday utk mak usu..(aku ler tu).. 27 August

ni kek besday anak sedara aku.. 29 August..

so.. ni ler muka2 yg potong kek ari tu..

1..2..3.. ready... happy besday..


ni le SIL aku yg very sporting.. aku panggil kak ngah ler..

dan ni plak..mummy amirul (muka berkilat2...tak ready pe pun)

yg ni...anak sedara aku..


yg ni..tukang tepuk kek..budak bulat amirul hisham..

hah..tu ler citer..yg dah hampir nak basi... pe pun slamat berbuka tuk uuuaaoolllsss..


8 ulasan:

Purpleheart berkata...

Amboi, berderet potong kek.. yang penting hepi kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak sue~ memang pun.. berderet2 gitu..

Ena berkata...

eh!
sama VIRGO la kiter..
geng!geng! ekekekek

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ya ke.. ena berapa hari bulan

shafa berkata...

spi 3 kek!!!...
wahhhh...mmg kenyang mkn kek jerlah arituh ek....
sedap plak npk kek2 tuh....

YanDarwisy berkata...

Selamat Hari jadik erk..maaplah aku terlambat wish! Semoga panjang umur & murah rezeki. Ni email aku
yan@duopharma.com.my Nanti ko email aku erk...

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ memang pun.. smpi tak termakan tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ mekacih ler.. k nnti aku email ko..