N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Sep 2008

Geram...

Salam Semua..

Bengang sungguh hari ni.. nak g keja tadi.. ada berlaku kemalangan le plak kat jalan yg aku slalu lalu.. ish.. nak kata teruk tu tak sgt ler.. tapi yg geram tu.. jammed nya panjang yg amat.. akhirnya aku lambat masuk keja.. geram tul ler.. yg jadi lambat tu.. org2 kat m'sia ni satu hal tau.. padahal kenderaan yg terlibat dlm kemalangan tu.. bukannya kat tgh jalan.. tepi jalan je.. tapi yg dok tgk tu yg jadi slow dan terjadinya jammed tu..nyampah tul ler.. geram ni..



6 ulasan:

Ena berkata...

sabar cute...
ko poser tak arini?
kalo poser bawak2 bersabar ek muahahahahah

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ sib baik ingat pose tau.. klu tak.. dah habis semua aku laser kan..

reena berkata...

standardla tu yang... org m'sia nih prihatin...prihatin nak tgk jek...hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ya memang.. tapi tu ler.. klu teruk sgt tu tak pe la gak.. ni setakat cam terbabas pun mau tgk lama ke..

shafa berkata...

tuh ler rakyat mesia...
kdg2 geram tau....
tp nk buat camner terpaksalah hadapi jgk bende tuh....

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ hah tu ler kan.. nak buat camne.. hadapi je la..