N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Sep 2008

Sape nak Kad Raya Mummy Amirul...

Salam semua..

Emmm..actually n3 kali ni nak minta alamat semua member2 di alam maya ni, tak kira ler kenal ke tak.. kita nak pun ingat nak hantar kad raya kat uoall... blh gitu.. lama dah tak buat tradisi hantar menghantar kad raya ni.. lagipun skarang ni kan dah semakin canggih... org dah tak tulis kad raya lagi kan.. tapi tu ler..tradisi menghantar kad2 raya ni ler yg paling best tau yg bebenornya.. so..to uoaallsss... plse sent your address di ruang komen atau pun blh emailkan pada sya.. di alamat email azrina@ramatex.com ataupun http://www.cutemiut78.yahoo.com


* yg bebenornya pinjam sat idea cendawanintim tentang hantor menghantar kad raya ni.. good idea kan mummy aiman..sorry erk..pinjam idea sat..


18 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk bg email pyh sgt..den bg alamat sini jerk laa....jgn lupo..duit rayer sekali erkkk
>>ALAMAT OPIS TAU....

siti maizura
EHSAN AUCTIONEERS SDN BHD
suite c-20-3A, BLOK C, MEGAN AVENUE II, 12 JLN YAP KWAN SENG, 50400 K.L..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ la.. mana hang p.. asal masuk blog hang je.. keluar perkataan anda bukan jemputan.. kesian kat kita.. k nnti kita pos k..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

aku nak gak kad raya...hehehe, aku bagi address aku kat offline msg kat ym yerrr...baca kat situ...

CuTeMiUt78 berkata...

~Rm~ oh ya ke.. k..k..k.. nnti aku add ko puny adress kat list aku ni

aNIe berkata...

Cutemiut...hehehe...tukar url lagik ke?...nanti nak kene betulkan kat blog akak...

alamat?...nanti eh...kalau ada free akak email aje kat cutemiut...

reena berkata...

nak kad raya gak... *ahaks*

dah send dekat emel akk. dapat tak??

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ beri tau alamatnya..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ k nnti akak check email k

zino berkata...

berapa tarus kad yg di sediakan ni hehe

IdaShah berkata...

bagus idea nih
masa ni lah nak kenal lbh rapat
jom kita tukar2 kad raya

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ tak ler ratus... hanya utk kenalan2 yg dikenali je.. beri ler alamat..

CuTeMiUt78 berkata...

~ida~ memang pun.. jom tukar.. beri alamat k

kakLuna berkata...

Noor Lubna Binti Ismail,
F195A, Jln Titi Serong,
34250 Tg Piandang, Perak


hahaha..lengkap tu

CuTeMiUt78 berkata...

~luna~ k.. tuuunnnggguuu tau..

Purpleheart berkata...

ni dier alamat kak su..

Suhaily
lot 6, ss 6, jalan perbandaran
47301 kelana jaya
selangor

CuTeMiUt78 berkata...

~kak sue~ k..nnti kita poskan ya.

Ena berkata...

kiter nak gak kad raya huhuhu

NORAINA BT. JAMALUDIN
UNIT PENGURUSAN SUMBER MANUSIA,
TKT.2, BLOK B, WISMA SRI PAHANG,
PEJABAT SUK PAHANG
25503 KUANTAN.

hehehehe bg besar2 tau ahaks

CuTeMiUt78 berkata...

~Ena~ k tunggu ya.. nnti kita poskan