N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Sep 2008

Lukisan...

Salam semua,

Ni nak tunjukkan hasil sentuhan dari mama aqilah
pada gambo dak mirul, ari tu aku minta tlg dia touchupkan gambo dak bulat mirul tu.. menggunakan photoshop...ala macam yg dia buat kat gambo aqilah.. so ni ler hasilnya.. cam betul2 lukisan kan.. nicekan.. tak yah dah nak g hantar buat lukisan cam kat sentral market.. skarang semua dah jadi canggih kan..


tttaaaaarrraaaaaaaa...... ni ler hasilnya..



ni gambo asal..
* p/s...pas ni harus ler menambahkan lagi koleksi gambo dak bulat tu.. didalam album dan frame..laalaalaalaa......

4 ulasan:

suhaidamohaini berkata...

ctk la gmbr 2..nmpk real cam lukisan...slmt berposa

CuTeMiUt78 berkata...

~suhaida~ emmm..cntik kan. slamat berpose gak..

fara mustapha berkata...

cute nyer budak bam bam ni...geram tul ngan pipi dia...

CuTeMiUt78 berkata...

~mommykyra~ bam..bam kan.. blh join ngan kyra gak..