N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Sep 2008

Dapat Award lagi....

Salam Semua..

Emmmm... hari ni best dapat award lagi dari cendawanintim
mekacih mama aiman.. tak sangka plak dapt award ni..ni ler first dpt award sejak jd blogger ni.. terharu sungguh..rasanya



cun ke blog aku ni..??? cun ke..?? cun gak kot.. pe pun mekacih bebanyak kat cendawanintim ya..


8 ulasan:

SaDi berkata...

wwwaaahhhhh.... mmg cun pun blog ni... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ya ke.. mekacih

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

memang layak pun cutemiut dapat, sedap mata memandang pc baca blog cutemiut.

ni alamat kak rose:-

ROSLINAR ZULKARNAINI
TINGKAT 13, MENARA TH PERDANA
MENARA TH PERDANA
MAJU JUNCTION
1001 JALAN SULTAN ISMAIL
50250 KUALA LUMPUR

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~ thanks kak.. k nnti kita hantar kad raya kat akak ya..

deza berkata...

Cutemiut: Memang layak pun dapat award!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ ya ke.. terharu plak rasanya.. mekacih ya

reena berkata...

ala...kite ada bg dkt akk award tapi mesti akk takleh tgk kan?? *sadis*

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ya ke.. cuba send kat email akak..