N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Sep 2008

TAG raya

Salam Semua..

Dah 22 hari kita berpose kan... emmm sekejap je rasanya dah nak raya... cepat betul ler masa berlalu... isshh...banyak lagi benda belum siap ni...ntah sempat ke tidak.. sib baik ler segala persiapan utk dak bulat mirul tu.. dah ada.. ibunya ni tak kisah ler sgt.. yg penting sibudak bulat tu.. eeemmm...bila citer raya ni... teringat blm jawab tag dari Sadi dan cendawanintim... disebabkan soklan TAG tu..sama..so jwab sekaligus ler ya..

1. Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
Baju raya erk... emmm nanti sat.. nak kira..1,2,3... ada ler dlm 5 pasang utk thn ni..

2. Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
Makanan bila raya ni..sudah semestinya.. ketupat, bila ada ketupat.. nak kena ada rendang..

3. Apakah biskut raya kegemaran anda?
Segala jenis biskut yg berkaitan ngan raya ler... semuanya suka..

4. Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
Emmm... belah aku spend dalam Rm 200.. belah cik abg aku pun dalam Rm 200 gak.. kena bagi adil dan saksama...

5. Apakah aktiviti malam raya korang?
Aktiviti... haruslah..buat final touch up menghias rumah... dan juga menyusun segla kuih muih yg ada...

So..tu ler jawapannya... hopefully puas hati ngan segala jawapan tu ya..
k kali ni... kita nak TAG semua yg baca blog ni... so.. sesapa yg tgh baca tu.. sila2 la menjawab ya..

6 ulasan:

Ena berkata...

cuteee...
ena nak wat TAG ni bleh? ihiksss

Yatie berkata...

kena bagi duit raya kat org jauh gak nieh .. boleh kee:p

cendawanintim berkata...

wahhhhhh, cergas gitu..

mekasih atas kesportingnan iteww!

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ blh..no halnya.. nnti kita jawb k..

~yatie~ nak duit raya gak ke..?? rasanya yatie kot kena hantar sini.. utk dak bulat mirul heh..heh..

~ cendawanintim~ kena sentiasa cergas gitu.. dan sememangnya sporting..heh..heh..heh

thafiexq berkata...

semangat raya yey!

CuTeMiUt78 berkata...

~thafiexq~ semangat..semangat..!!!!