N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Sep 2008

Tag From SaDi...

Salam semua..

Emmm..hari ni kena tag lagi dari SaDi pe pun cuba jawab ok sadi.. thanks for tag n gift tu.. so see below k...

The rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog. *************************************************************************************

Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

1.Teramatlah menyayangi suami, anak, whole family etheir from my side or from my hubby side. Begitu juga ngan kengkawan yg dikenali atau baru dikenali..
2. Suka berceloteh tentang kehidupan....
3. Suka pada budak2 especially cute baby, memang sayang sangat.
4. Suka mengemas rumah.. lebih2 lagi time weekend, tak suka ler tgk rumah mcm tongkang pecah..
5. Ofcourse le suka masak, especially kari for my hubby, sup kentang for my cute amirul, for my self..semua blh..
6. Suka sgt baca novel...
7. Suka belek2 kuku..heh..heh.. blh gitu..

so ni ler gift yg SaDi beri tu...nice kan.


ORAIT… now my turn to TAG other person… and gift tu nak dikongsikan gak bersama 7 person as a below..

1. Yarndarwish
2. kak Luna
3. Yatie Dubai
4. Niza-abira
5. Mommy Kyra
6. Mama Aqilah
7. Raffelsia Mera
























8 ulasan:

shafa berkata...

buat asgmnt dapat hadiah. kl student dulu mcm tue, mmg best.

SaDi berkata...

tahniah kerana dah siapkan assignment... huahuahuahuahuahuhau

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ ha'ah kan.. mmg best..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ mekacih erk..siap dpt gift lagi..suka sgt..

en_me berkata...

belek2 kuku.. ammvoiii, volleeee kannns

CuTeMiUt78 berkata...

~en_me~ emmm...gitu ler.. thanks jenguk sini

Yatie berkata...

thanks for the gift but the tag tuh nanti2 ek baru settlekan:p

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ k..nnti buat erk..