N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Sep 2008

Tag From Shafa...

Salam Semua...

Eeeemmm...hari ni dah 17 hari kita berpose...(heh...heh..heh..tapi aku dah raya dah.. biasa ler org pompuan erk..) tinggal 2 minggu je lagi kita dah nak raya.. tahun ni persiapan raya lebih pada baju2 si budak bulat mirul.. aku dan cik abg.. ala kadar je.. nanti kita cite pasal persiapan raya erk.. la ni.. aku nak jawab tag dari Shafa

Apa yg ada dalam handbag aku...nak tau pe yg ada dlm handbag aku.. aku ni jenis simple je...tak banyak barang sebenarnya dalam handbag aku tu....jom kita tgk pebendanya..

ni le rupa handbag aku.. handbag ni pun salah satu barang hantaran masa kawin dulu.. aku ni yg bebenornya tak berapa gemar pakai handbag ni....leceh ler.. aku lebih suka bawa simple2 je.. tapi dah kerana keja kan.. so kena ler pakai handbag gak...

so..ni ler segala mak nenek yg perlu dalam handbag aku.. lagi satu barang penting is handphone aku..( tak sempat nak snap..tgh change..)

ni le rupa nya beg duit aku.. beg duit ni ler amat penting bagi ku, sebab bukan kerana ada duitnya.. segala menda kad2 penting terdapat kat dlm tu..




hah..ni plak.. kunci keta ngan kunci laci office aku.. klu ni takde dlm handbag aku tu.. alamat... tak keja ler aku..


dan ini sebagai pelengkap je.. takde pun aku tak berapa kisah sgt.. lipstik ngan perfume..

so..tu ler benda2 mak nenek yg ada dlm handbag aku.. shafa..harap pueh hati ngan segala jawapan aku erk.. ok sekarang aku nak tag org lain plak.. kita tgk sapa yg kena..

1) Luna

2) Ena

3) Idashah

4) Sadi

5) Ninies

* Jawab ya..jgn tak jawab..


14 ulasan:

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

sib baik ko x tag aku...kalau ko tag pun aku nak jwb gini jer, same jer cam dlm handbeg ko...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh...heh.. heh.. lagi senang kan..

SaDi berkata...

TAG ni... huahuahuahua... nanti sadi jawab... rasa nak tergelak pulak nak jawab TAG ni... nanti org tak percaya aper yang sadi usung ke sana ke sini... huahuahuahuaua...

CuTeMiUt78 berkata...

~ Sadi~ Jawab tau..jgn tak jawab.. pebenda le yg diusung nya tu.

reena berkata...

fuhhh...nasib tak kena gak... kalo tak mesti kelako gile...apetaknya dgn pampers pon ada dkt dlm bag kite..ekeke

chuya @ mama mimi3 berkata...

kire sket la tu barang dalam tu.. hehehe kalo sy sebeban.. kalo leh bawak umah, mmg dah bawak dah.. ngeh ngeh

lariiiiiiiiiiiii

IdaShah berkata...

ringan handbag ko yang
x byk brg

yang aku penah buat tag ni dulu
x pyh ekk buat lg kan

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ kali ni terlepas k.. sok2 klu ada tag lagi akak beri kat awk ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~chuya~ tu tunjuk yg penting2 je.. yg tak penting.. takyah tunjuk ler..malu gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ida~ tak ringan gak.. tu tunjuk yg penting je.. klu campur yg tak penting2.. smpi tak blh nak tutup beg tu dibuatnya..oohhhh..gitu erk.

Ena berkata...

ENA tu kiter ke?
heheh kiter dah buat TAG ni..
Anyway thanx tau TAG kiter..
nanti TAg yg len plak ek ihikss

CuTeMiUt78 berkata...

~Ena~ yelah.. ena mana lagi awak ler tu..

shafa berkata...

waahhh...dh jawab tag....
bagus...
bagus...

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ k ke... berapa % blh dpt ni..heh..heh..heh...