N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2008

Hari yg suram dan muram..

Salam semua...

Pagi ni nak g keja tadi hujan... suram je cuaca nya.. sesuram hatiku hari ini.
Disebabkan kejadian petang semalam...hanya kerana kesalahan orang lain aku yg kena... aku tersentap jap ngan tindakkan suami ku.. dan menyebabkan murammya aku pagi ni. Buat masa ni keadaan memang agak tegang.. antara kami tak bertegur sapa..tiada lagi kucupan mesra seperti biasa.. aduh.. memang teramat pedih rasanya.
Kenapa erk lelaki ni, hanya tau marah tak usul periksa.. melulu je meledakkan kemarahannya. Tak fikir kah dia bahawa hati isteri terluka ngan tindakannya.. hai entah lah... susah nak diperkata.. adat resam berumahtangga. Maaf ler... hari ni meluah kan rasa hati le plak..

14 ulasan:

kakLuna berkata...

smua tu mmg sudah menjadi adat resam berumahtangga...untuk mengajar kita lebih matang sbnrnya..

sudah fitrah lelaki begitu dan perempuan begini sbb tu kita dijdkan psgn. kalo lelaki bersifat perempuan..susah la nk jd suami,kan..


jln yg terbaik..cuba ingat sbyk mana kebaikan dia dan sebab2 kenapa kita memilih dia..bukan org lain..

YanDarwisy berkata...

Asal ni...pg2 dan muncung. x baik tau. Rilek2...biaselah tu adat berumahtangga. Ko jgn arrr sedih2. Lelaki ni ko bg jer sekali, biar dia heggat skit. tapi x baiklah pulek kan? Ala...sabolah.Ko cube senyum depan cemin, mesti ko nampak ayu. lawak cikun plak aku!

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak luna~ betul pe yg kak luna ckp tu.. bila difikirkan sgt.. memang sakit hati, tp malas nak bepanjangan.. lupakan je kan kak.

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ eemmm...memang sabo ler ni yarn.. klu tak habis karang meletup plak jadinya.. karang klu aku senyum pan cermin karang, ada yg kata aku senget plak.. pe pun thaks k.

antalya berkata...

ego= sifat semulajadi lelaki yg selalu membuatkan kiter pompuan ni terluka. byk kan bersabar ye. sy yakin ptg ni kang dia dah cool. sedar silap dia n mintak maap dgn awk cecepat.insyaallah

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ memang pun.. tu ler resam berumahtangga.

SaDi berkata...

sabar my dear... semoga Allah tabahkan hati kita sebagai seorang isteri.... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ memang tgh sabar ni, klu ikutkan hati karang..lain plak jdnya..thanks k

thafiexq berkata...

sabar la ya..
saya add ur blog through my blog

shafa berkata...

Kadang2 ok kadang xok...mcm permukaan bumi, ada tinggi dan ada rendah...kl rendah shj xblh gak air akan naik,kl tinggi semua xblh gak susah ssh kita nak bina jalan, rumah, menanam ke. Sebenarnya perkara tersebut yang akan mematangkan kita dan akan memperbaiki kesilapan lalu..InsyaAllah saya doakan cutemute kekal bersama hubby sehingga akhir hayat.Think +ve K.

fara mustapha berkata...

ini bergaduh manja yek....salah seorang mmg kena beralah...iaitu kita lah, sebagai isteri...suami or lelaki ni mmg ego...yg penting, kita tau dia syg kita. hanya angin kus2 tu jer....dun worry lah...dah cool nanti gerenti hubby tu pujuk balik tu....

CuTeMiUt78 berkata...

~thafiexq~ memang kena sabar kan. k, kita pun add blog thafiexq k

CuTeMiUt78 berkata...

~ shafa~ betul pe kata shafa tu, thanks k mendoakan kebahagiaan kita, insyallah.

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy kyra~ ha'ah gaduh2 manja gitu heh..heh..biasa ler adat berumahtangga kan.