N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Sep 2008

Citer Raya..

Salam Semua....

Hari ni dah 18 hari kita semua berpose....sekejap je rasanya kan... tak lama lagi dah nak raya.
Tentang persiapan raya tahun ni, banyak gak yg aku kena buat, dari mengemas umah sampai ler segala mak nenek..aku kena buat....almaklum ler.. tahun ni.. raya pertama aku dirumah abg....abg aku ni dah takde mak bapak.. kira anak yatim piatu ler.. tapi dia ramai adik beradik.. so raya ni..semua adik beradik dia balik kg...(rumah yg aku duk ni ler) so nak kata meriah sgt tu meriah juga ler... bila dah berumpul ramai2 ni.. pasal kuih raya....sempat gak ler aku buat sejenis dua..yg lain.. aku order guna cap kepala agung je. Tema kami tahun ni.. Hijau.. mak aku dah siap kan utk baju kami anak beranak.. sib baik aku ada mak yg pandai segala nya.. klu tak.. tempah ler nampaknya.. sibudak bulat mirul tu.. baju melayu dia je.. ada 3 pasang.. tu pun hasil tangan jahitan opah (mak aku ler) dia.. sakan anak aku tahun ni..tu belum masuk baju2 yg aku belikan.. ayah dia belikan.. pakcik2 dia belikan.. emmm... penuh dah lemari baju dia.. ngan segala baju baru utk raya.. nnti ler aku snapkan baju2 dia.. tak sempat nak snap kan semua.. k lah... tu serba sikit pasal persiapan raya aku.. nnti2 aku citer lagi dilain n3..
Yg bebenornya.. aku nak tunjuk ni hah.. hadiah raya yg aku dapat dari cik abg aku.. merangkap suami tersayang..heh..heh..heh.. so...tengok2 ler....

cantikkan kotaknya.. suspen gak aku..pebendanya ler..

buka skit kotaknya.. uuuiisshhh...berlian betul ke ni... mesti mahal ni.. cakap dalam hati je..


cantik..aku terus pakai.. mak aaaiiihhh..berat nya.. rasanya cam tak sesuai je ngan tangan aku yg kecik molek ni.. tapi org dah bagi kan.. terima je ler..(sorry ler gambar blur2 tak berapa clear)

hah..tu ler benda yg aku dapat.. yg bebenornya tak ler mahal mana pun.. dan bukanler berlian tulen.. aku tahu kemampuan suamiku.. walaupun tiruan..tapi nice kan.. aku suka sgt.. thanks ayang.. walaupun murah.. syg hargai..pemberian ayang tu.. heh..heh..heh..love u..







18 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Aper ni....? Dpt gelang rayer plak. Arghhhh...bestnyer. Mesti ko manyak siok! Anyway congratulations utk gelang rayer ko. Aku nak tunggu aper hubby aku nak bg besday aku 25 hb ni. Jgn dia buat2 bingung mcm x der apa yg berlaku plak...

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ memang manyak siok..senyum smpi ke telinga ni.. ohh besday ko erk..hopefully dia tak jd bingung erkk

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

amboi dapat gelang, bestnyer idup, mesti senyum sampai ke telinga ni

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~ memang kak..smpi telinga dah ni.. duk tersengih je..

antalya berkata...

cantik gelangnya

Ena berkata...

huhuhuhu
lawonye rantai tgn diaaa
huhuhu
nak gak..nak gak...

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ chantteekk kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ lawo erk.. nak gak ke..

SaDi berkata...

lawanyaaaa... :D

shafa berkata...

waaahhhh....lawa serius...
nak kene suh asben beli adiah raya jgklah...
hehehehhee....

zino berkata...

kalau raya nanti kita nampak sorang makcik tu asyik senseng lengan baju jangan salah kan sesiapa ya hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ lawakan.. mekacih erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ beli jgn tak beli..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ siapa kah orgnya itu..heh..heh..heh..

deza berkata...

Wah jelesnya.. Nak raya pun leh dapat hadiah.. biasanya besday ke anniversary ke.. kalu raya dpt baju jer :(

cendawanintim berkata...

yeaaayyyyyyyy, raya nanti pakai gelang baru...syiokk!

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ ala..hadiah murah je.. tapi kira blh ler klu nak buat raya..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ memang seharusnya dipakai.. yyeeeaayyy..