N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Sep 2008

Gift Dari Sadi..

Salam Semua...

Wahhh...seronok sgt hari ni.. semalam dapat kad raya dari cendawanintim, hari ni kat dpt gift lagi dari sadi... thank you very much sadi.. so ni ler gift nya tu.. nice kan..



12 ulasan:

zino berkata...

zino dah dapat 5 kad.. dah hantar 10 kad hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ tak beri alamat kat kita pun

zidane berkata...

Bear pun bukan arnab pun bukan...apa benda tu?

shafa berkata...

huhuhhhuuuuu dapat award apa tue?

CuTeMiUt78 berkata...

~zidane~ emmm..pe erk......

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ dpt award pe erk..

aNIe berkata...

Huhuhu...akak baru dpt 1 kad...hantar...0 kad...

reena berkata...

wah...beshnye...hadiah raya dpt,kad raya dpt n award pon dpt...heheh.. untung sis

Tokyo BLUE berkata...

saya tak dapat apa apa lagi.. waaa

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ hantar alamat kat kita.. nnti kita hantar kad raya kat akak erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ best memang best..

CuTeMiUt78 berkata...

~tokyo blue~ hantar ler alamat, nnti kita beri kad raya..