N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Jan 2011

Selamat Tahun 2011

Salam Semua....

Tok..tok..tok.. assalammualaikum...
wah... lama nya tak menjengah ke umah blues clues ni..
aahhhhaakksss... almaklum la
coti2 seminggu kan...
lama kemain duk menyepi kan..
eemmm rasanya masih belum lagi terlambat tuk ucapkan


wah kejap je dah masuk ke thn

iiisshhhh.. sekejapan je... aku rasa dah masuk thn baru..
rasanya aku baru je menempuh thn 2010..
so camne.. apa azam thn baru..??
as usual la kan.. klu thn baru..mesti tanya pasal azam kan..
aku??? eemmm apa ya azam thn ni..
rasanya takde perubahan azam tuk thn ni kot..
sebab azam yg thn lepas punya lepas pun tak tertunai lagi..
cuma ada skit la yg dah tercapai..
so thn ni just nak berazam jd yg terbaik dari thn2 sudah..

Emmm thn 2010 dah pun melabuhkan tirainya..
byk kenangan suka duka yg telah menjadi memori..
bagi aku thn 2010 tu byk dukanya dari suka...
apapun kita ni manusia kan..
hanya mampu merancang..tuhan yg menentukan semuanya..
memang la kita mengharapkan yg terbaik...
tapi klu dah di takdirkan ketentuan kita..
kita tak dpt nak mengubahnya kan..
so thn ni.. aku harap dan berdoa
semoga perjalanan thn ni... di permudahkan
dan menjadikan aku lebih bahagia dari thn2 yg sudah..
eemmm tu je la kot...
sebagai pembuka tirai thn 2011...

p/s: Nanti klu berkesempatan aku akan uploadkan gambo n story mory coti2 aku...




4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

selamat tahun baru!!
semoga apa yg diazamkan untuk tahun baru nie tercapai...amin!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
selamat thn baru... insyallah

zura@iwan berkata...

slmt thn baru kak rina...

hmm...azam ek..sm la..thn lps x ttunai lg ni..nk bb...huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
slmat thn baru dik... semoga tercapai.. insyllah..