N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jan 2011

Pagi Yg Kelam Kabut....

Salam Semua....

Waaalllaaaa..... hari ni hari yg agak kelam kabut..
eeemmm mana taknya..
pagi tadi.. tetiba dak Mirul buat hal..
takmo tinggal kat umah pengasuh...
selalu dia ok je... ntah napa arini tak nak plak..
tapi tak la nangis2 bagai..
cuma dia nak dukung je...
bila di pujuk2 baru ok la...
dlm 10 minit gak duk pujuk2 dia...

Pas dia dah ok.. terus gerak ke ofc...
smpi kat area Pandan tu.. jammed plak..
ingat jam cam biasa la kan..
so tak la kisah sgt..
5 minit... tak bergerak..10 minit tak bergerak2..
hah sudah... selalunya jammed gak.. tapi tak la smpi tak bergerak2..
tgk jam kat dashboard.. hah dah kul 7.50 pagi..
selalunya waktu camni.. aku dah melepasi kawasan Pandan ni..
smpi ke Kg. Melayu jammednya stil gerak skit2...
merangkak2 cam kura2 berjalan...
aku rasa kura2 pun cepat jalan kot...

Sampai kat area Taman Sentosa tu..
baru nampak apa punca menjadi jammed..
ada aksiden + ada bas rosak plak..
tu yg jammed teruk giler..
smpi tmpt parking keta.. gegas parking..
terus masuk bangunan ofc..
sekali lift plak rosak..
hampeh je rasa...
gegas menapak naik tangga...ke tingkat 3
(ate ofc aku ni di tingkat 3)
di sebabkan tu.. aku punch kad hari ni lagi 2 minit kul 8.30 pagi..
peeerrrggghhhhh.. alhamdulilah.. sempat lagi..
klu tak.. hari ni dlm sejarah...
punch kad merah... ;(
penat menapak tangga masih terasa..
pagi2 dah buat exercise... ;)
so tu la citer pagi yg kelam kabut...






8 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

kira xsesais la tu....

Dee berkata...

mungkin tetiba mirul rasa sedih kot..tu yg nangis..teringat ayah dia ke..

Izan Ishak berkata...

nasib baik sempat kan kak rina.

Nurhayati berkata...

alahai mirul nak bermanja2 yer.

kat sini pun jem teruk sbb ujan + eksiden.

Zaidah berkata...

dari semalam zai gie kerja jammed kat laluan airport senai n kat area skudai sampai perling...klu ade accident memang selalu jammed...tapi nie rasanyer budak dah naik sekolah tu yang jammed...

ciannyer mirul....nak kena pujuk n bermanjalah tu...

Izan Ishak berkata...

kak rina, sori ye sbb buat akak tertunggu2. izan dah tukar no fon lain sbb fon lama rosak. so, sume no contact dah hilang.

ada apa2 akak contact izan kat sini ye 017-753 2014...

Mak Su berkata...

rina, selamat tahun baru, ceria selalu dan maintain cute :)

sori sekarang payah nak bw, kat opis kena marah kena pantau, kena curi tulang, kat umah plaks line tak ok... sedihnyer...

tq sudi follow mall juga :)

nza berkata...

STRESSnya rina camtu.....kiranya hari malang sedunia..ttp nasib baik masih smpt...fuh!!!!