N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jan 2011

Hari ni....

Salam Semua

Selamat pagi Khamis...
hari cocer agak mendung skit masa aku keluar umah nak g keja tadi..
subuh tadi hujan lebat gak la..
so mood pun ikut sama mendung..
hik..hik..hik..
takdela mendung.. biasa la kan pagi2.. cam ala2 malas gitu..
emmm hari ni aku kena g event kat Kulai..
so pagi ni.. sempat la menghapdet jap..
sebelum gerak ke Kulai..
sekarang ni dah mula la ada event sana sini..
biasa la kan.. keja bahagian sale ni..
kena la join gak..
klu tak.. prestasi nanti.. merundum jatuh.. :)
aku akan berada TJ MART KULAI
pada hari ini.. esok.. dan Isnin..
so sesapa yg org Kulai..
meh dtg register Streamyx ngan aku.. :D
(sempat lagi tu nak promote..)
ok la korang.. just n3 pendek tuk pagi ni..






6 ulasan:

mummy_ayu berkata...

kat kl ok jer cuaca...nie pun dah panas dah..maybe sebab mlm tadi dah ujan..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

kalau kat perlis ni asal petang ja hujan

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kat BP arini dah nmpk matahari..smlm mmg sehari suntuk ujan.

adeyy aku jemur baju tak kering2 hooo smlm.

xP

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
emmmm sama je la ngan kat JB

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
eemmm gitu gak la ngan JB.. tapi sekarang ni ujan tak menentu

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmm memang pun.. semalam..semalam.. memang ujan memanjang..