N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jan 2011

Gift From Erinsz

Salam Semua..

Selamat pagi...
eemmmm hari ni dah 4 hari kita di dalam thn baru kan..
pastu nanti dah sebulan..
pastu dah 1/2 thn..
pastu dah nak akhir thn..
heh..heh..heh..pe ke halnya tetiba je dah nak akhir thn..
eemmm tu la lumrah kan..
putaran kehidupan...
eh..eh.. pe kes plak ni.. merapu pagi2 buta...
aahhaakksss...

Okies hari ni kan nak buat satu n3
tentang surprise yg aku terima..
eemmm klu tak silap aku la kan..
surprise ni sampai masa aku cuti tu..
kebetulan alamatnya adalah ke rumah mak aku..


taaaarraaaaa ni la surprise yg aku terima...
memang suspen gak masa aku nak buka tu..
tgk setem dari Kelantan..
eh.. sapa plak ni..
setahu aku la kan..
aku tak de la menang apa2 contest
mahupun order barang online...
dgn semangatnya buka la sampul tu..


tu dia...
so cute n tomey...


kata2 ucapan dari puan pengirim
sapa lagi klu tak Erinsz si pinkheart
amat kreatif...
walaupun yg bebenornya gift ni sepatutnya kami dpt 2 thn yg lepas..
tapi disebabkan masalah teknikal...
so sekarang ni gift ni dah selamat berada di tangan cutemiut...
(aku pun dah tak ingat pasal gift ni... :D)
apapun sgt2 terima kasih pada erinsz sebab masih sudi nak mengirimkan gift ni..
aku amat bebesar hati menerimanya..
lebih2 lagi dak Mirul...
sebab ada keychain nama dia...
hasil kreativiti erinsz...



ni la gift yg kami terima..
FM cameroon n keychain nama Mirul hasil tangan seni erinsz
suuuuuukkkkkaaaaaaaaaa !!!!!!

p/s: eemmm sorry erk.. n3 ni keluar dulu dari n3 coti2... :D
ala citer coti2 tu... biasa2 je... takde la menarik mana pun..
coti2 dekat2 je... :D





8 ulasan:

TuYa berkata...

salam kak..
wah!!!awal2 tahun baru dah dapat hadiah yer..
permulaan yg +ve..eheheheh

zura@iwan berkata...

2thn lps punye gift br dpt ek..lamanya....

tp mmg cute pon gift tu..

Yan berkata...

ermm yan ade pasan gak aritu erinz buat entri bitau pasal gift ni..

Nurhayati berkata...

wah hadiah tahun baru syokkkk

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
salam dik.. a'ah... gitu la nampaknya..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
eemmmm takpe..tak kisah la tu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm akak ada perasan gak.. tapi tak plak terperasan ada utk akak

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
memang syyyyiiiooookkk