N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Jan 2011

Citer..Citttiiii.. Ciiittttuuuu ???

Salam Semua

Selamat tghari...dah lunch ke...
aahhaakksss.. tghari baru nak menghapdet..
sorry la hari ni agak kebzian..
almaklum la.. semlam Johor coti...
sempena Hari Kemangkatan Sultan Johor, Sultan Iskandar...
eemmm hari Hol org kata...
tu pasal semalam senyap sepi je...

Hari ni plak pagi2 tadi..
masa dah bersiap2 nak g keja..
tetiba dpt panggilan jiran mak aku
mengatakan suami dia dah meninggal dunia
kira ni jiran terdekat n jiran terapat ngan family aku..
so duk g melawat dulu baru la masuk ofc..
eemm ingat nak masuk cepat la..
sebab byk keja terbengkelai dek kerana cuti semalam..
sekali jenazah smpi lmbt la plak...
dkt kul 10.30 pagi baru smpi dari spital..
so pas dah settle semua..baru la bergegas g keja..
smpi ofc dah nak tghari gak la..
sempat la check dulu mana yg urgent..
baru la berhapdet ni..
tak keluar lunch pun.. sebab perut kenyang lagi..
pagi tadi aku dah mkn nasi goreng... :D
eemmm ok tu je hapdet intro hari ni..
nanti aku hapdet kan mana kami g semalam..



4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

hari kemangkatan pun ada cuti ek?
baru tau...

zura@iwan berkata...

ye la klmrin johor cuti ...

takziah pd klrga arwah...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
a'ah.. ada hari hol namanya

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
a'ah...