N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Jan 2011

Yeeeaaaaa!!!! Menang PIZZA

Salam Semua...

Hah... sib baik sempat nak menghapdet lagi...
hik..hik..hik...
actuallykan n3 kali ni nak citer pasal
satu kemenangan tuk thn baru ni..
eemmm kira cam lucky draw gak la..
eemmm klu korang masih ingat..
aku kan pernah join GA dari nana
GA pasal Pizza tu..
so pada 13/1 Nana dah buat annoucement pasal kemenangan tu..
tapi di sebabkan aku tak blh nak buka blog..
so tak baca la kat shout box tu ada msg tuk aku..
sib baik email blh buka..
so terbaca la msg dari Nana yg di post thru FB
(apa2 komen dari blog n msg dari FB akan direct ke email aku..)


facebook
Fauzana sent you a message.

Fauzana Ismail
Fauzana IsmailJanuary 14, 2011 at 6:25am
Subject: addres...
nanti pm kan address kau yea..
ko dapat discoutn voucher pizza...
http://www.facebook.com/l/75d54WaoMo6i1shjFzVLuDgljTg;nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/pemenang-pizza.html


dpt tau je nama aku terpilih..
gegas2 aku msg nana..
bagi tau alamat lengkap..
yela.. aku tak blh nak buka FB or Blog atau Pm
sib baik la ada no hp nana.. :D
ni bukti dari blog nana
yg mengatakan nama aku tersenarai tuk voucher Pizza yg berharga

3 pemenang voucher save RM28.90
- atie
-puan nina
-cutemiut78
hik..hik..hik..
sukkkkaaaaa.... syukur alhamdulilah..
terima kasih kat Damia.. sebab cabut nama auntie.. :D
rezeki dak Mirul mkn Pizza..
dan voucher ni dah pun selamat aku terima..
tinggal nak tukarkan je..
thanks sesangat kat Nana..
rezeki thn baru..


12 ulasan:

Nana berkata...

ko baca btol2 tak hehe
voucher utama tu mmg bole tukar je
tp lain2 kena bayar cuma save la sket harga dia tu

mummy_ayu berkata...

tahniah!!!! suka la mirul, leh la makan pizza

NzA berkata...

rezeki dithn baru tu...tahniah!!!!

Dee berkata...

tahniah rina..leh mkn sekeluarga nti..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah ada baca... takpe la berbayar skit... bukan senang nak dpt voucher free kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy Ayu~
eemmm skkee la dia.. lama tak mkn pizza

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmm thanks... tu la..

erienz berkata...

wah bestnye dapat hadiah...pizza domino's lagi...my feveret pizza tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
hik..hik..hik..

Yan berkata...

rezeki2.. yan tak menang lg pape tahun baru ni.. ade menang ga kecik2 tp lum sampai lg adiahnye

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemm alhamdulilah.. :D