N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Jan 2011

Cuti2: Main Beskal smpi Legam...

Salam Semua

Heh..heh..heh..heh..
semangat nak menghapdet yoooo.. :D
eemmm citer pasal aktiviti hari Sabtu..
eemmm Hari Sabtu memang tak planning ke mana2..
ate my cik abg keja kan..
so kami ni tinggal la 2 beranak..
sesi kat umah..sudah semestinya..
sesi mengemas2.. membasuh2...memasak2...
tu kira aktiviti harian klu blk Bp la kan..
si dak Mirul plak..
dari celik mata.. dah sibuk ngan aktiviti dia..
meh tgk apa aktiviti dia..


hah tu dia...
kali ni main ngan beskal sendiri..
import dari JB ya..
eemm beskal yg atok dia belikan..
sanggup tu aku bawa beskal dia blk ke BP..
semata2 nak dia puas main kan..
main la dia.. tak kira panas terik ke.. apa ke..
janji dpt puas pusing2 keliling rumah tu..
tu yg tajuk pun sampai legam.. aaahhhaakksss..
memang Mirul dah gelap skit kulitnya..
duk main panas je...
main sorang2 pun jadi je..
time aku masak.. aku siap pesan ngan dia..
jgn main kat dpn tu.. sebab takde org kan..
so aku suruh dia main kat belakang umah je..
senanng skit aku nak pantau..
yelah.. takut gak kan..
klu dia main sorang2 kat dpn... buatnya dia seberang jambatan tu..
tak ke naya... walaupun kawasan kg..
kena gak jaga2 gak la kan..
issshh.. sekarang ni apa2 pun blh berlaku kan..
so tu je la citer tuk aktiviti hari Sabtu..



3 ulasan:

zura@iwan berkata...

luas laman kak...sng mirul nk men beskal tu kan...syok la mirul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
eemmm kira luas gak la.. ala kawasan kg dik.. memang syok je mirul duk main..

iManAzRaf berkata...

btul2... risau kalau dak2 men sorang2.. skrg neh, mcm2 hal.. hehehe...